Фенове на Рамацоти искат да се събере с бившата Мишел, която го остави

24 January 2022
Виолина Христова, Рим
  Мишел и Ерос се женят през 1998 г.
Мишел и Ерос се женят през 1998 г.

Бившите съпрузи Ерос Рамацоти (58) и Мишел Хунцикер (45) изкараха по 10-годишни втори бракове и сега пак са свободни. Феновете мечтаят те пак да се съберат.

Първата съпруга на Ерос Рамацоти Мишел Хунцикер обяви тези дни, че се е разделила с втория си мъж Томазо Трусарди. Швейцарската блондинка, която е една от най-популярните водещи в италианската телевизия, и собственикът на модната индустрия „Трусарди” оповестиха чрез съобщение до медиите, че пътищата им се разделят след 10-годишна връзка и две дъщери.

По същия начин преди 2 г.се раздели с втората си съпруга Марика Пелегринели и певецът Ерос Рамацоти. Така звездната двойка от миналото Мишел и Ерос отново са свободни. Феновете почти веднага започнаха да сънуват отново общ дом за Ерос и Мишел. Двамата имат дъщеря Аурора, родена преди 25 г. - певецът й беше посветил дори песен с това име.

Доскоро Мишел изглеждаше много щастлива с втория си съпруг Томазо Трусарди, затова дойде като гръм от ясно небе официалното им съобщение, че се разделят. Клюките отдадоха причината за това на възобновена любовна връзка между бившите съпрузи Рамацоти и Хунцикер.

Поп звездата обаче побърза да ги опровергае, публикувайки в профила си в инстаграм, че „не е сгоден, а че е свободен мъж. Free, free, free”, допълни на английски певецът, отричайки да има нещо общо за провала на втория брак на Мишел. Според запознати кризата в семейство Хунцикер-Трусарди започнала по време на първия локдаун и се задълбочила през лятото на 2021 г.

Рамацоти и Хунцикер се запознават през лятото на 1995 г. В края на следващата година се ражда и дъщеря им Аурора. Двамата се ожениха на романтична церемония в замъка на езерото Брачано, до Рим, през 1998 г. Гостенка им беше и Тина Търнър, която изпя в дует с Ерос „Ле козе дела вита”. Четири години по-късно обаче Ерос и Мишел се разделиха, въпреки че се разведоха официално през 2009 г. Две години по-късно Мишел започна връзка с Томазо, синът на покойния Никола Трусарди, основател на известната модна марка. Двамата се ожениха през 2014 г. Имат две дъщери.

Ерос Рамацоти пък беше женен за топ модела Марика Пелегринели, от която има дъщеря и син. След „10 чудесни години”, както ги определиха самите Ерос и Марика, те си казаха сбогом, оповестявайки това чрез съобщение до медиите.

Хунцикер с дъщеря си от Ерос- Аурора
Хунцикер с дъщеря си от Ерос- Аурора
 Рамацоти имаше 10-годишен брак с модела Марика Пелегринели
Рамацоти имаше 10-годишен брак с модела Марика Пелегринели

Коментари

Няма коментари. Бъдете първия с коментар по темата.
Остави коментар:

Име:

Eл. поща:

Коментар:* (макс. 1000 знака)




Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определи от редакцията.

Съвет за електронни медии: Адрес: гр. София, бул. "Шипченски проход" 69, Тел: 02/ 9708810, E-mail: office@cem.bg, https://www.cem.bg/