Семейство и приятели

MenTrend е най-младият член на голямото семейство TREND, което включва списание TREND, както и специализираното издание за автомобили TREND auto. Под логото TREND и TRENDY два пъти седмично излизат няколко страници анализи, интервюта и четива за иновации във вестник „24 часа“. Такава рубрика има и в онлайн изданието 24chasa.bg – водещ новинарски сайт в България. И не на последно място - видео и телевизионно съдържание.

Аудиторията и приятелите на TREND са главно активни хора от градски тип, с добър вкус и усет за красивата страна на живота, финансово независими мъже и жени със стил, успешна професионална реализация, изявени лидери на мнение с подчертан интерес към иновации.

Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определи от редакцията.

Съвет за електронни медии: Адрес: гр. София, бул. "Шипченски проход" 69, Тел: 02/ 9708810, E-mail: office@cem.bg, https://www.cem.bg/