За нас

Добре дошли в MenTrend.bg. Ние сме онлайн списание, насочено към съвременния мъж. Тук ще намерите всички теми, които интересуват мъжете. Помислете за най- новите джаджи, най-полезните съвети за здраве и тренировки, най-добрите филми и сериали, най-готините коли и най-красивите жени.

Четейки MenTrend.bg, можете да сте сигурни, че не пропускате нищо за най-новите любопитни и интересни теми. Тъй като продължаваме да растем и да ви предоставяме различни статии, все повече и повече категории ще получават допълнителен фокус. Липсва ли ви определена тема за истинския мъж на нашия сайт? Пишете ни!

Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определи от редакцията.

Съвет за електронни медии: Адрес: гр. София, бул. "Шипченски проход" 69, Тел: 02/ 9708810, E-mail: office@cem.bg, https://www.cem.bg/