Димитър Рачков: Синът, работата и природата са трите ми любими неща

26 January 2022
Виктория Костова
Любимият комик на публиката Димитър Рачков
Любимият комик на публиката Димитър Рачков

Моите три страхотни неща са: първо - моят страхотен син, второ - страхотният екип и работата, която работя, и трето - страхотната природа, която ни заобикаля, нашата страна.

Това са нещата, които най-много обича актьорът Димитър Рачков. Той ги изреди във видео в профила си в инстаграм, след като бе предизвикан от актьора Бойко Кръстанов.

Колегата му играе моноспектакъла си “Всички страхотни неща” от миналата година. Затова и Рачков му направи реклама, като поръча всеки да гледа представлението.

Идеята на предизвикателството в инстаграм е известни личности да споделят своите три страхотни неща (по името на пиесата), които обичат и на които се радват най-много. Всички трябва да направят видео в инстаграм профилите си и да ги разкажат. “Понякога не си даваме сметка, че всъщност малките неща са тези, които ни правят щастливи. В представлението “Всички страхотни неща” правя списък на всичко, заради което си заслужава да се живее”, казва Бойко Кръстанов. Той споделя и своите три любими неща - ски, джакузи и терлици.

Отговорилият на предизвикателството Рачков в края на видеото си пожела “всеки ден да намирате три страхотни неща, за които си заслужава да се живее”. На свой ред той предизвика колегите си Юлиан Вергов, Хилда Казасян и Магърдич Халваджиян.

Коментари

Няма коментари. Бъдете първия с коментар по темата.
Остави коментар:

Име:

Eл. поща:

Коментар:* (макс. 1000 знака)




Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определи от редакцията.

Съвет за електронни медии: Адрес: гр. София, бул. "Шипченски проход" 69, Тел: 02/ 9708810, E-mail: office@cem.bg, https://www.cem.bg/