Слави Трифонов открил Черната Златка

25 April 2024
БД Онлайн

Преди 15 години изкусителката стана звезда с предаването на Дългия - "Бягство към победата"

Слави Трифонов е дал път към известността на Черната Златка. Това се случва в шоуто на Дългия - "Бягство към победата".

Преди 15 години тогава почти никому неизвестната мацка от Бургас се записва за кастинг, а по-късно и влиза в първия сезон на предаването.

Димитрова влиза в надпреварата за голямата награда заедно с колежката си моделка Дияна Тодорова. Водещ до това време на шоуто освен Слави Трифонов е и Борис Солтарийски.

Слави Трифонов няма да прави втория сезон на шоуто, а го е поверил на Маестрото
Слави Трифонов няма да прави втория сезон на шоуто, а го е поверил на Маестрото

Двете мадами стигат почти до победата. В крайното класиране красавиците завършват на 3-то място. В надпреварата влиза и ВИП двойка - Емануела и Крум. Изпълнителите сами изявяват желание за участие в едно от живите студиа на "Бягство към победата". Състезават се извън класирането и не се борят за наградата. От шоуто на Слави изгря и друга популярна в днешно време звезда - Катрин Вачева. Брюнетката обаче бе дисквалифицирана с партньорката си от предаването.

Златка бе истинска сензация в "Бягство към победата"
Златка бе истинска сензация в "Бягство към победата"

Въпреки че сътвори не един или два бисера в шоуто, Златка стана достатъчно разпознаваема за аудиторията. И логично реши да търси още слава. Месеци след края на формата тя се яви на конкурса "Мис Плеймейт". Димитрова бе една от най-разпознаваемите дами и логично спечели престижната титла. А оттам насетне историята й е ясна на почти всеки - редица участия във формата, слава и т.н.

Димитрова се е променила драстично след 15 години
Димитрова се е променила драстично след 15 години

Както е известно, шоуто, дало път на Димитрова, отново се завръща в ефира на Би Ти Ви с втори сезон. Продуцент ще е един от най-доверените хора на бившия шоумен и настоящ политик - Евгени Димитров-Маестрото. Кастингите за формата вече започнаха, а самото предаване ще се излъчва от есента. Изобщо няма да е изненада, ако и от новия сезон се роди поредната звезда.

Коментари

Няма коментари. Бъдете първия с коментар по темата.
Остави коментар:

Име:

Eл. поща:

Коментар:* (макс. 1000 знака)




Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определи от редакцията.

Съвет за електронни медии: Адрес: гр. София, бул. "Шипченски проход" 69, Тел: 02/ 9708810, E-mail: office@cem.bg, https://www.cem.bg/