Фродо от “Властелинът на пръстените” ще снима филм в София

21 June 2021
24 часа
Илайджа Ууд на премиерата на филм от трилогията “Властелинът на пръстените”
СНИМКА: РОЙТЕРС
Илайджа Ууд на премиерата на филм от трилогията “Властелинът на пръстените” СНИМКА: РОЙТЕРС

Илайджа Ууд, популярен с ролята си на хобита Фродо в трилогията “Властелинът на пръстените”, ще пристигне в България вероятно до края на месеца. В страната ще кацне заради снимките на филма “Токсичният отмъстител”, който ще бъде заснет тук, пише авторитетният сайт за кино “Холивуд рипортър”.

Ууд далеч не е единствената знаменитист, която се очаква да пристигне в страната ни до няколко дни. В лентата ще си партнира с утвърдени имена в киното като Питър Динклидж, известен като умния Тирион Ланистър в “Игра на тронове”, и Кевин Бейкън, участвал в десетки продукции, сред които “Аполо 13”, “Оглупели от любов” и “Х-мен: Първа вълна”.

Както “24 часа” вече писа, във филма ще участват още Джейкъб Трембли и носителката на БАФТА Тейлър Пейдж, която вече е в България.

В последните дни още холивудски имена се включиха в продукцията. Освен Ууд ще участва и Джулия Дейвис, играла в “Наистина любов”, Джонатан Койн и Сара Найлс.

“Токсичният отмъстител” ще бъде нова версия на едноименната лента от 1984 г. Неин режисьор този път е Мейсън Блеър. Филмът ще проследи приключението на Уинстън, който е обикновен портиер в здравна компания.

Той е диагностициран с тежко заболяване, за чието лечение са нужни много пари. Алчните му работодатели отказват да му помогнат и Уинстън решава да ги ограби. След това пада в кофа с токсични отпадъци и се превръща в деформираното чудовище Токси, което върши добрини и се опитва да даде заслуженото на тези, които някога са му навредили.

Очаква се снимките на филма да започнат до края на месеца.

Коментари

Няма коментари. Бъдете първия с коментар по темата.
Остави коментар:

Име:

Eл. поща:

Коментар:* (макс. 1000 знака)
Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определи от редакцията.

Съвет за електронни медии: Адрес: гр. София, бул. "Шипченски проход" 69, Тел: 02/ 9708810, E-mail: office@cem.bg, https://www.cem.bg/