Бившият приятел на Бакалова я заличи във фейсбук

17 May 2021
България Днес
Павел е първата любов на Мария
Павел е първата любов на Мария

Покорителката на Холивуд още пази техни снимки

Павел Кралев е детската любов на Мария, занимава се със строителство, участва в клип на близначките Алекс и Влади

Бившият приятел и първа голяма любов на Мария Бакалова я заличи!

26-годишният Павел Кралев е изтрил всички кадри заедно с изгряващата звезда на Холивуд, с която се познават от деца и която е първата му любов, зародила се още в детските години.

Младежът също е от Бургас, а двамата са учили в едно училище. В профилите на Павел Кралев в социалните мрежи липсва каквито и да е доказателство за техните взаимоотношения. Въпреки това Мария, която стана световноизвестна след филма "Борат 2", още пази мили спомени с момчето, а техни общи кадри могат да се намерят в нейния профил.

На една от снимките актрисата пише "най-прекрасното момче", а двамата са усмихнати и позират на моста в Бургас. Връзката между Бакалова и Кралев е в периода около 2014 г., когато двамата още ходят на училище в морския град. Отношенията им достигат своя край, когато Мария решава да последва мечтите си и да учи актьорство в академията в София. Тя се мести в столицата и оставя момчето съкрушено. Въпреки това Павел, който е син на строителен предприемач, бързо се съвзема и решава също да учи в София, в Университета по архитектура, строителство и геодезия, за да се подготви добре и за да може да влезе в семейния бизнес, свързан със строителство.

Кралев изтрива всички кадри с номинираната за "Оскар" българка
Кралев изтрива всички кадри с номинираната за "Оскар" българка

Независимо че Мария е зад гърба му, на Кралев не му липсва сериозно женско внимание. Той има брат близнак Симон, а двамата често са засичани в големи дамски компании. В приятелския им кръг са и певиците близначки Алекс и Влади, в чийто клип Павел и Симон участват. Красивите младежи са участвали и в предаването "Сделка или не".

Светският живот не пречи на близнаците да се съсредоточат върху учението, за да завършат и да се включат във фирмата на баща си Ефтим Кралев.

Той и близнакът му Симон участват в клип на певиците Алекс и Влади
Той и близнакът му Симон участват в клип на певиците Алекс и Влади

Кадри от социалните мрежи на Павел показват, че младежът често е на строителната площадка, където дава старт на копките за нови кооперации.

Далеч от него, на друг небосклон, Бакалова е яхнала вълната на известността и е свързвана с няколко продукции, за които снима към момента. Натовареният й график не й дава много пространство за развлечения и забежки. Въпреки това името й е спрягано в любовна авантюра с нейния агент Кейд Хъдсън, който е добре познат в меката на киното. Хъдсън е бил агент на Бритни Спиърс, Ема Робъртс и Зак Ефрън. Медиите зад океана са категорични, че той е с хомосексуална ориентация, а преди време бе замесен в сексскандал с изнудване, но независимо от това папараци ги засякоха да се държат за ръка през 2020 г. на плажовете в Маями.

Коментари

Няма коментари. Бъдете първия с коментар по темата.
Остави коментар:

Име:

Eл. поща:

Коментар:* (макс. 1000 знака)
Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определи от редакцията.

Съвет за електронни медии: Адрес: гр. София, бул. "Шипченски проход" 69, Тел: 02/ 9708810, E-mail: office@cem.bg, https://www.cem.bg/