Александър Кадиев с новата жена до себе си влиза в трио с братя Аргирови

11 May 2021
Митьо Маринов
Ивелина Чоева е топмодел и от години живее в Лондон.
Ивелина Чоева е топмодел и от години живее в Лондон.

Актьорът пропя, два месеца работи по парчето с талантливите музиканти

“Вирусът любов” е първата песен на триото Братя Аргирови и Александър Кадиев. А в клипа ѝ участва и новата жена до актьора и водещ на “Преди обед”. “Няма да коментирам това”, заяви Кадиев пред “24 часа”.

Всъщност новата жена до него е 23-годишният топмодел от Хасково Ивелина Чоева. От години тя работи в Лондон и се е снимала за корицата на “Вог”. Тя създаде безплатно мобилно приложение в помощ на жени и деца в риск или вече претърпели насилие.

За отношенията ѝ с Кадиев подсказва и профилът ѝ в инстаграм, където през последната седмица публикува снимки от екзотична екскурзия в Доминиканската република. По същото време там бе и актьорът, който също в своя инстаграм профил често пускаше снимки и видеа, но без да показва в чия компания е.

Мъжът е пациент по всяко време. Той често боледува от любов. Не му е в ред имунната система. Разбива се от всеки вирус нов. Опитва се на здрав да се преструва, но тази роля хич не му върви. Доказано е, че не се лекува любов с рецепти, билки и пари. От времето на Парис и Елена блондинки и брюнетки го морят. Той киха, кашля, плаща и дъх поема и боледува пак за първи път.

Тематично като за новата си любов, Кадиев пее тези рими в първата си песен в трио с братя Аргирови. Предложението към него да излезе и на музикалната сцена идва от двамата братя. По песента работят 2 месеца заедно с група “Акага”.

Освен новата жена до Кадиев в хумористичния клип се появява и неговият брат близнак Желязко - забавен образ, който играе. Музиката е на Благовест Аргиров, а текстът - на Александър Петров. Песента е от поредицата “Пеещи артисти”, а продуцент е Игор Марковски.

Премиерата на парчето ще е до дни - на 14 май, в ефира на “Преди обед”.

Братя Аргирови заедно с Александър Кадиев на снимачната площадка на видеото към общата им песен “Вирусът любов”, чиято премиера е на 14 май.
Братя Аргирови заедно с Александър Кадиев на снимачната площадка на видеото към общата им песен “Вирусът любов”, чиято премиера е на 14 май.

Коментари

Няма коментари. Бъдете първия с коментар по темата.
Остави коментар:

Име:

Eл. поща:

Коментар:* (макс. 1000 знака)




Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определи от редакцията.

Съвет за електронни медии: Адрес: гр. София, бул. "Шипченски проход" 69, Тел: 02/ 9708810, E-mail: office@cem.bg, https://www.cem.bg/