Чичо Генчо – вечна младост и безкраен кеф

03 August 2020
MenTrend.bg онлайн

Трите кита на медикаментозното щастие – генотропин, кокаин и инхибитори на фосфодиестеразата

Сигурно помните как Митьо Очите, легендарният бургаски силовак, беше прострелян при разправия на Слънчев бряг. При приемането му лекарите установяват необичайно високи нива на растежен хормон – в кръвта му има IGF-I (инсулиноподобен растежен фактор) над 1000 ng/ml. Нормалното за човек на неговата възраст е около 100 ng/ml. Според лекари това означава, че Очите си е инжектирал поне по 9 единици генотропин дневно.

Какво е генотропинът?

Това е търговското име на соматропина, човешки растежен хормон.Иначе народът с любов го нарича „чичо Генчо“.
Растежният хормон участва в метаболизма на мазнините, особено на т.нар. висцерални (кафяви) мазнини. Това е мастната тъкан, която се трупа около вътрешните органи и причинява вредите по кръвоносните съдове.

Растежният хормон соматропин е велико изобретение. Това е допинг, който сякаш няма странични ефекти. Ако го употребявате по 4 единици дневно всичко изглежда супер – кожата се опъва, мазнините изчезват. От него нарастват всички телесни части и органи, в които няма кости. Естествено мускулите растат.

Пенисът се удължава

и по-важното – се удебелява.

Човек видимо се подмладява.

Подобрява се глюкозната обмяна. Индивидът се чувства силен и енергичен сякаш отново е на 13 години. Няма умора. Даже някои твърдят, че и кариесите се затварят. И не може да си истинска мутра, ако не си слагаш растежен хормон. Колкото и да блъскаш в залата, без това няма никакъв видим ефект, а с чичо Генчо промяната е бърза, тренировката лека. 

Главният недостатък, но и преимущество, е неговата висока цена. За да поддържаш нивата на Митьо, това означава по 3000 лв. на месец. Трябва да си голяма мутра, за да си го позволиш.
Чичо Генчо е един от трите кита, върху които плува съвременната мутра – растежен хормон, кокаин, инхибитори на фосфодиестеразата тип 5 (препаратите при еректилна дисфункция).

Фиксацията върху добрия външен вид и безкрайната жизнена енергия е вид психопатия. Идеята, че може да имаш най-големите мускули, да изкарваш по три нощи поред на Какао бийч и да чукаш като нерез, психиатрията нарича комплекс на Адонис. По името на божеството от гръцката митология Адонис, който бил млад и много красив ловец, роден от кръвосмешението на кипърския цар Кинирас и дъщеря му Мира. В него се влюбила Зевсовата дъщеря Афродита. Мъжът й Арес бил ревнивец и изпратил зъл глиган, който го разкъсал. Зевс, натъжен за дъщеря си, наредил на бога на подземното царство Хадес да го пуска на земята по 6 месеца, за да консумира връзката си с Афродита...

Стремежът да удължиш безкрайно младостта е

бензинът на консуматорската

вакханалия.

Огром­ното количество хранителни добавки, козметични препарати, модата, диетите продават това – стремеж към вечна хубост. Мечтата на алхимиците за lapis philosophorum е сублимирана от българските силни момчета.

Растежният хормон дава вечна младост и сила, кокаинът дава концентрация и безкрайна липса на умора. Инхибиторите на фосфодиестеразата преодоляват еректилната дисфункция, която е страничен ефект на кокаина (при повечето мъже). Тоест пълното щастие го придобиваш само чрез тази комбинация, трябва и малко тестостерон (такава е схемата за употреба на чичо Генчо), малко аминокиселини, много пържоли.

Всичко обаче изглежда прекрасно и затова е тренди. Вечната младост и безкрайният кеф са постигнати, само ако имаш достатъчно пари да си ги позволиш. Обаче!!! 

Преди започването на серии

с чичо Генчо обезателно трябва

да се направят туморни маркери.

Дори и лицето да има някое микроскопично туморче, то ще започне да расте 10 пъти по-бързо. Може и да започнат да нарастват не точно тези части, които ни се иска (например пенисът), а вместо това ушите, носът, зърната на гърдите. Впрочем това последното е масово, затова са много популярни операциите за намаляването им. Впрочем на растежния хормон се дължи и явлението културисти с шкембета. И там няма кости и затова расте.

Променя се и механизмът на азотния обмен, което пък води до засилване на агонистите им. Така периферните съдове не могат да се разширят в нужния момент. Но когато човек иска вечна младост, рядко се сеща за азотния обмен.

Коментари

Няма коментари. Бъдете първия с коментар по темата.
Остави коментар:

Име:

Eл. поща:

Коментар:* (макс. 1000 знака)




Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определи от редакцията.

Съвет за електронни медии: Адрес: гр. София, бул. "Шипченски проход" 69, Тел: 02/ 9708810, E-mail: office@cem.bg, https://www.cem.bg/