Мария Бакалова с нов голям успех, стигна до "Епъл"

27 April 2024
БД Онлайн
Мария Бакалова
Мария Бакалова

Българската актриса Мария Бакалова постигна нов голям успех, като ще се снима във филм продуциран от "Епъл". Тя е в актьорския състав на нов приключенски екшън, в който ще си партнира с известните холивудски актьори Райън Рейнолдс и Кенет Брана. Филмът носи заглавието "Мейдей", а режисурата и сценарият са дело на дуото Джонатан Голдщайн и Джон Франсис Дейли.

Филмът освен от "Епъл", е продуциран и от и "Скайденс". Засега не се дава никаква информация за ролите и сюжета в него. Снимките са започнали през март в Монреал и се очаква да приключат през май. Това е поредният филм, в който Мария Бакалова ще си партнира със световни звезди. В началото на май предстои премиерата на лентата "Unfrosted" по "Нетфликс", а "Стажантът", в който Бакалова играе първата съпруга на Доналд Тръпм, ще се бори за отличието "Златна палма" в Кан.

Коментари

Няма коментари. Бъдете първия с коментар по темата.
Остави коментар:

Име:

Eл. поща:

Коментар:* (макс. 1000 знака)




Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определи от редакцията.

Съвет за електронни медии: Адрес: гр. София, бул. "Шипченски проход" 69, Тел: 02/ 9708810, E-mail: office@cem.bg, https://www.cem.bg/