Вижте как изглежда Ален Делон днес (Снимки)

24 April 2024
24 часа
Ален Делон днес 
Снимка; туитър, @anouchkadelon
Ален Делон днес Снимка; туитър, @anouchkadelon

Дъщерята на Ален Делон - Анушка, публикува снимка на 88-годишния си баща от петък сутрин. Ален Делон е поставен под засилено попечителство, без да се споменава кой ще бъде неговият попечител, който ще се разпорежда с имуществото, решенията за здравето и финансите на актьора.

Снимката и посланието към нея навеждат на мисълта, че именно Анушка е настойник на Ален Делон. "Петък сутринта снимах баща си. За мен. Спомен от нашето време. Закуската с него ме кара да се чувствам безкрайно благодарна. Уникален момент на сладост в моя чудовищен свят. Мислех, че е красив. С неговия вечен син, стоманен, жив, борбен поглед, който ми дава невъобразима сила. Моят собствен безсмъртен. Показах му снимката, той помисли, че е красива, толкова красива, че го попитах дали мога да я споделя с вас, неговата публика, която се интересува от него. Така че с негово разрешение, ето. А на тревогите ти отговаря: "Не се тревожи", написа тя към кадъра.

В последно време новините около легендата на френското кино - Ален Делон, не са никак добри. Децата му - Анушка, Антони и Ален-Фабиен, се карат помежду си чрез медиите и хвърлят обвинения един на друг. Причината е здравето на баща им и как най-добре да му се помогне. 88-годишният актьор наскоро бе поставен под попечителство, тъй като тежкото му здравословно състояние му пречи да мисли трезво и да взима самостоятелни решения.

Ален Делон КАДЪР: Ютуб
Ален Делон КАДЪР: Ютуб

Ален Делон КАДЪР: Туитър/@PhilippePerez68

Ален Делон КАДЪР: Туитър/@PhilippePerez68

Ален Делон КАДЪР: Туитър/@Smiftie13

Ален Делон КАДЪР: Туитър/@Smiftie13

Ален Делон се възстановява добре, показа сина му на снимка в инстаграм  СНИМКА: инстаграм/alainfabiendelon

Ален Делон се възстановява добре, показа сина му на снимка в инстаграм СНИМКА: инстаграм/alainfabiendelon

Ален Делон СНИМКИ: Фейсбук
Ален Делон СНИМКИ: Фейсбук

Коментари

Няма коментари. Бъдете първия с коментар по темата.
Остави коментар:

Име:

Eл. поща:

Коментар:* (макс. 1000 знака)




Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определи от редакцията.

Съвет за електронни медии: Адрес: гр. София, бул. "Шипченски проход" 69, Тел: 02/ 9708810, E-mail: office@cem.bg, https://www.cem.bg/