Бивш мениджър: Спрете с лъжите за състоянието на Михаел Шумахер

20 July 2022
24 часа
Михаел Шумахер с Жан Тод в щастливите им времена във "Ферари"
Михаел Шумахер с Жан Тод в щастливите им времена във "Ферари"

Бившият мениджър на Михаел Шумахер призова семейството на седемкратния световен шампион във Формула 1 да каже истината за състоянието на германската легенда.

Шумахер падна на ски в Мерибел в края на 2013 г. и си удари главата в камък на пистата. След дълъг престой по болници пилотът бе прибран у дома си в Швейцария, но само най-близките му знаят истината за него. Съпругата Корина и мениджърът Сабине Кем отказват всякаква информация. 

"Минаха 9 години. Не е ли време да разберем истината? Прекрасно разбирам, че те искат да пазят в тайна живота на семейството си, но започнаха да лъжат. Михаел ми е като син и се чувствам ужасно от това, което му се случи. Много пъти съм искал от Корина разрешение да го посетя, но тя просто не ми обръща внимание. Обърнах се към Жан Тод (бившият шеф на Шумахер във "Ферари"), а той ми каза да почакам. Звъня по телефона, а не ми отговарят. Не ми позволиха да се видя с него, защото било рано, а после се оказа, че е късно", каза Вили Вебер през "Гадзета дело спорт". 

Ключови думи

Коментари

Няма коментари. Бъдете първия с коментар по темата.
Остави коментар:

Име:

Eл. поща:

Коментар:* (макс. 1000 знака)




Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определи от редакцията.

Съвет за електронни медии: Адрес: гр. София, бул. "Шипченски проход" 69, Тел: 02/ 9708810, E-mail: office@cem.bg, https://www.cem.bg/