Максим Бехар записа второ рап парче с Мишо Шамара

10 May 2024
24 часа

Runaway се казва новата песен, която PR експертът записа с Мишо Шамара, неговия син Lil Sha и кънтри певицата от Нешвил Сара Харалсън. За втори път премиерата на парчето е в американския ефир в популярното R&B радио Hоt 21 в Ню Йорк, където дебютната песен на Бехар - PR We Are, само за 2 месеца оглави класациите. “С новата си песен искам да бъда пример за младите хора да бъдат по-смели и решителни в напускането на зоната си на комфорт. Със сигурност това ще им помогне да открият, че могат да се занимават и да бъдат успешни, ако търсят промяна чрез по-интересни за тях неща”, казва PR експертът. Самият той пише текста за новата си песен, в която и рапира.

Коментари

Няма коментари. Бъдете първия с коментар по темата.
Остави коментар:

Име:

Eл. поща:

Коментар:* (макс. 1000 знака)




Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определи от редакцията.

Съвет за електронни медии: Адрес: гр. София, бул. "Шипченски проход" 69, Тел: 02/ 9708810, E-mail: office@cem.bg, https://www.cem.bg/