Арнолд Шварценегер: Намалих месото и добавих няколко години към живота си

30 October 2021
Арнолд Шварценегер е пример за едър мъж, който трябва да носи широка вратовръзка.
Арнолд Шварценегер е пример за едър мъж, който трябва да носи широка вратовръзка.

Холив удският екшън актьор и бивш губернатор на Калифорния Арнолд Шварценегер разкрива в интервю за Би Би Си, че е ограничил с три четвърти приема на месо и вярва, че така си е осигурил няколко допълнителни години живот, предава БТА.

Седемдесет и четири годишният Шварценегер смята, че след като е започнал да консумира повече зеленчуци и други растителни храни, кръвоносните му съдове са спрели да се стесняват.
"Как можете да казвате, че съм се лишил от нещо? Всъщност просто добавих нещо към здравето си. Това решение ми осигури две до три допълнителни години живот", споделя актьорът.
Арнолд Шварценегер освен това отправя призив към хората да купуват местни продукти, тъй като широкомащабната международна търговия вреди на околната среда

Коментари

Няма коментари. Бъдете първия с коментар по темата.
Остави коментар:

Име:

Eл. поща:

Коментар:* (макс. 1000 знака)




Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определи от редакцията.

Съвет за електронни медии: Адрес: гр. София, бул. "Шипченски проход" 69, Тел: 02/ 9708810, E-mail: office@cem.bg, https://www.cem.bg/