Джордж Клуни и Амал се върнаха на езерото Комо за лятната си ваканция

23 July 2021
Виолина Христова, Рим
Джордж Клуни и Амал на път за Гранд Хотел Тремецо на езерото Комо.
Джордж Клуни и Амал на път за Гранд Хотел Тремецо на езерото Комо.

След като близо 2 г. семейството на холивудския актьор и режисьор Джордж Клуни не се беше връщало във вилата на езерото Комо заради пандемията, то най-после пристигна отново.

Джордж се придружава не само от жена си Амал, но също и част от нейното семейство – сестра й Тала Аламудин, съпругът й и майка им Бариа Аламудин. Със семейство Клуни са и двамата им близнаци.

Амал с посетителки на ресторанта
Амал с посетителки на ресторанта

За да отпразнуват връщането си на красивото езеро в Северна Италия, те отидоха на вечеря в луксозния Гранд хотел Тремецо. Амал избра елегантна бяла рокля с асиметрична долна част, за да отбележи връщането си в Италия. Актьорът беше облечен в бяла риза и сив летен костюм, а като „аксесоар” носеше ослепителната си и чаровна усмивка, както отбелязват италианските медии.

Клуни и жена му отидоха преди това и на вечеря в разположения до Чернобио ресторант „Гатто неро” ("Черна котка"), където актьорът и жена му се снимаха заедно с персонала.

Джордж Клуни с персонала на ресторанта „Гатто неро” на езерото Комо
Джордж Клуни с персонала на ресторанта „Гатто неро” на езерото Комо

Джордж Клуни притежава от дълги години голяма вила от XVIII век, разположена близо до Лальо. Тя се нарича Вила Олеандра и в нея актьорът обича да приема скъпи гости от Холивуд.

Коментари

Няма коментари. Бъдете първия с коментар по темата.
Остави коментар:

Име:

Eл. поща:

Коментар:* (макс. 1000 знака)




Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определи от редакцията.

Съвет за електронни медии: Адрес: гр. София, бул. "Шипченски проход" 69, Тел: 02/ 9708810, E-mail: office@cem.bg, https://www.cem.bg/