Йордан Караджов от група “Сигнал” влиза в киното

21 November 2023
24 часа
Йордан Караджов в сцена от филма “Цената на властта”
Йордан Караджов в сцена от филма “Цената на властта”

Стоилов - така се казва героят на вокалиста на група “Сигнал” Йордан Караджов в първия филм, в който участва. “Цената на властта” разказва за задкулисието, властта, парите и отмъщението. Сценарист на политическия трилър е Ирина Лазарова, а режисьор е Исидор Карадимов.

Зрителите ще видят и други музиканти за първи път като актьори. В една от главните роли е попфолк певецът Борис Дали. Играе млад и амбициозен столичен адвокат, който разбира тайни сделки на властта за отклоняване на държавни средства в особено големи размери.

Дебют в киното прави и музикантът Димитър Ковачев в ролята на мафиот. Фънки вече е играл в театралната постановка “Веселата карета”, където е погребален агент.

Героят на Йордан Караджов краде документи, уличаващи сделките на задкулисието. Тончо Токмакчиев пък е президентът. В “Цената на властта” участват още Димитър Баненкин, Диана Любенова, Камен Воденичаров, певецът Йонислав Йотов - Тото, Георги Кадурин и др. Премиерата е на 1 декември.

Коментари

Няма коментари. Бъдете първия с коментар по темата.
Остави коментар:

Име:

Eл. поща:

Коментар:* (макс. 1000 знака)




Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определи от редакцията.

Съвет за електронни медии: Адрес: гр. София, бул. "Шипченски проход" 69, Тел: 02/ 9708810, E-mail: office@cem.bg, https://www.cem.bg/