Лолита купонясва на Миконос без Гришо

28 July 2021
БД Онлайн
Лолита събира тен на красивия гръцки остров
Лолита събира тен на красивия гръцки остров

Рускинята избира гръцкия остров въпреки пандемията

Богатата наследница се забавлява с приятелки по заведенията

Към популярния гръцки остров Миконос забегна половинката на Григор Димитров - Лолита Османова! Богатата руска наследница отиде на ваканция с две свои приятелки, докато родният тенисист тренира във Флорида.

В понеделник рускинята се качва на частен самолет и вдига наздравица с шампанско със своите дружки. Самата тя публикува в социалните мрежи снимки и видео от началото на приключението си. Още на летището младите дами се качват на луксозен бус, който да ги трансферира до хотела.

Богатата наследница щрака с пръсти в известен клуб в Миконос
Богатата наследница щрака с пръсти в известен клуб в Миконос

Вечерта туристките прекарват в известен турски ресторант от верига стекхаус, която има заведения в Бевърли хилс, Лондон, Дубай и др. Лолита и аверките й са впечатлени от мастър шефа, който приготвя пред очите на клиентите вкусни стекове и специалитети.

След вечерята купонът се мести в известен клуб, където Лолита се отдава на песни и танци. Локалът е претъпкан с хора, но компанията на рускинята не се притеснява от проблема с коронавируса. Заради пандемичните мерки на гръцкото правителство в последната седмица Миконос беше в частичен локдаун, а стотици туристи избягаха заради вечерния час, спряната музика по заведенията и допускането на ваксинирани в закритите пространства. В последните дни обаче мерките бяха отменени.

Рускинята и компанията й запиват в скъпарски ресторант
Рускинята и компанията й запиват в скъпарски ресторант

Преди увеличаването на броя на заболелите в началото на юли на острова се забавлява бившата на Гришо - Никол Шерцингер. Певицата бе придружена от гаджето си Том Еванс. Редица знаменитости като Роби Уилямс и Деми Мур избраха гръцките острови за почивката си тази година. Емили Ратайковски, Джиджи Хадид, Кейт Хъдсън и Кейт Мос също се тагват от приказната дестинация Миконос, която е особено предпочитана сред ВИП-овете това лято. Там в момента се припичат синоптичката Натали Трифонова и миската Славена Вътова.

В същото време Григор Димитров вече е във Флорида за предстоящите му там турнири.

Григор тренира усилено
Григор тренира усилено

Най-добрият ни тенисист се събра с треньора си Данте Ботини и физиотерапевта Алгис Христов и показа първия ден от тренировките с тях. След ваканцията с приятелките си и рускинята ще лети за Америка, за да бъде с Григор.

Коментари

Няма коментари. Бъдете първия с коментар по темата.
Остави коментар:

Име:

Eл. поща:

Коментар:* (макс. 1000 знака)
Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определи от редакцията.

Съвет за електронни медии: Адрес: гр. София, бул. "Шипченски проход" 69, Тел: 02/ 9708810, E-mail: office@cem.bg, https://www.cem.bg/