Вижте как 4-годишният Александър рецитира за хайдушките дружини

06 March 2021
24 часа
3-ти март

Какво е България в очите на децата ни? Откъде започва онова светло чувство, което ни кара да се вълнуваме при мисълта, че сме българи?

“24 часа” ви предложи да снимате своето дете със стих, песен или с това, с което вие му я описвате.

Дали ще е родната стряха, любимите хора, знаците от гордото минало, или гледки от красивата ни природа, “когато вечерта смирено гасне”.

Вижте видеото, което ни изпрати читателката Аделайда Каменова с 4-годишния Александър Илиев.

Даваме възможност да покажете прекрасните, будни, умни деца на България заедно с вечните български думи, мелодии, места и гледки.

Снимайте с телефона си видео с малките юнаци и княгини - до 1 минута или 200 МВ, и ни го изпратете на https://www.24chasa.bg/myvideos. Чрез 24chasa.bg видеото ще достигне до милиони читатели.

Коментари

Няма коментари. Бъдете първия с коментар по темата.
Остави коментар:

Име:

Eл. поща:

Коментар:* (макс. 1000 знака)




Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определи от редакцията.

Съвет за електронни медии: Адрес: гр. София, бул. "Шипченски проход" 69, Тел: 02/ 9708810, E-mail: office@cem.bg, https://www.cem.bg/