Путин се потопи в ледени води за руското Богоявление (Видео)

19 January 2021
24 часа
Путин се потопи в ледени води за руското Богоявление СНИМКА: РОЙТЕРС
Путин се потопи в ледени води за руското Богоявление СНИМКА: РОЙТЕРС

Говорителят на Кремъл Дмитрий Песков обяви, че държавният глава на Руската федерация Владимир Путин е взел участие в традиционното къпане за празника Богоявление, който голяма част от източноправославните християни празнуват на 19 януари, отбелязва вестник „Московский комсомолец“.

Президентският говорител припомни, че Путин прави това традиционно.„А той не изневерява на традициите“, подчерта Песков.

По-късно от пресслужбата на Кремъл разпространиха снимки и видео с участието на руския президент в обичая. Във видеото Путин, облечен в сини къси панталони, слиза по стълба и се потапя във водата пред леден кръст, издълбан от леда на водоема, в който се къпе президентът.

Коментари

Няма коментари. Бъдете първия с коментар по темата.
Остави коментар:

Име:

Eл. поща:

Коментар:* (макс. 1000 знака)




Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определи от редакцията.

Съвет за електронни медии: Адрес: гр. София, бул. "Шипченски проход" 69, Тел: 02/ 9708810, E-mail: office@cem.bg, https://www.cem.bg/