Стоичков за Меси: Ритаме в задника най-великия!

29 August 2020
24 часа
Христо Стоичков се застъпи зад Лео Меси
Христо Стоичков се застъпи зад Лео Меси

Тъжен съм, защото една легенда си отива през задната врата, казва Ицо

Легендата на "Барселона" и българския футбол Христо Стоичков взе отношение по най-актуалната тема по целия свят - евентуалния трансфер на Лео Меси. Аржентинският гений изрази желание да напусне клуба, където прекара последните 19 години. Повод за това е неразбирателство с президента на каталунците Джосеп Бартомеу.
"Днес се подиграваме с една легенда. Ритаме в задника най-великия в историята на "Барса", поругавайки неговото име, неговата аура. Всичко това го прави ръководството, използвайки две легенди - единия като треньор - Куман, и другия като играч - Меси", коментира Стоичков пред американската телевизия TUDN USA.
"Тъжен съм, защото още една легенда си отива през задната врата. Така стана с Кройф, Шустер, Роналдо, Ривалдо, Ромарио, има много футболисти. Това ръководство показа, че е много трудно да се работи с9 него", гневен е Стоичков.
Стана ясно, че Джосеп Бартомеу е готов да подаде оставка. Това би станало само при условие, че Лионел Меси излезе и заяви публично, че именно босът на "блаугранас" е големият проблем.
Кошмарното отпадане на "Барселона" от Шампионската лига с 2:8 от "Байерн" е накарало Меси сам да потърси мениджъра на "Манчестър Сити" Джосеп Гуардиола, разкрива "Дейли Мейл". Очакванията са Лео да облече именно небесносинята фланелка.

Ключови думи

Коментари

Няма коментари. Бъдете първия с коментар по темата.
Остави коментар:

Име:

Eл. поща:

Коментар:* (макс. 1000 знака)




Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определи от редакцията.

Съвет за електронни медии: Адрес: гр. София, бул. "Шипченски проход" 69, Тел: 02/ 9708810, E-mail: office@cem.bg, https://www.cem.bg/