Лесбийки под душа с БГ футболистка

03 February 2023
Детелин КЪСМЕТЛИЙСКИ
Футболистките се залюбват в "Арсенал"
Футболистките се залюбват в "Арсенал"

Виктория Пелова от "Арсенал" се къпе с най-популярната хомодвойка във футбола

Лесбийски страсти бушуват в съблекалнята на женския футболен отбор на "Арсенал". Новото попълнение на отбора Виктория Пелова, която е с български корени, се къпе под душовете с най-популярната хомосексуална двойка на Острова.

23-годишната Вики е родена и израснала в нидерландския град Делфт. Полузащитничката премина този месец във Висшата лига след страхотните си изяви в състава на "Аякс". Майка й е българка, но тя играе за националния тим на Нидерландия. Стига до финал на световното първенство през 2019 година и участва на олимпиадата в Токио две години по-късно.

При "артилеристките" Пелова попада в компанията на най-прословутите лесбийки - футболните звезди Бет Мийд и Вивиан Миедема. Двете са сред лидерките в "Арсенал", а изобщо не крият любовната си връзка и извън терена. Бет стана Играч №1 на европейското първенство по футбол за жени през миналата година, което Англия спечели. Вивиан, която е нидерландка като Вики, пък е основната реализаторка на лондонския клуб. И двете лесбийки са били номинирани за най-престижния индивидуален приз "Златната топка".

Бeт (вдясно) и Вивиан на остров Закинтос
Бeт (вдясно) и Вивиан на остров Закинтос

Според клубните правила в "Арсенал" сексът под душа, както и всякакви интимни ласки в съблекалнята са строго забранени. Самата Виктория до момента не е показвала свое гадже и не е заявявала сексуалната си ориентация. В социалните мрежи липсват снимки с неин партньор.

Бет и Вивиан обаче често показват общи кадри. Двете обичат да почиват заедно на гръцкия остров Закинтос. Вестник "Таймс" пише, че двойката е достигнала същото ниво на слава като популярното семейство Бекъм. Мийд иронизира този факт: "Да - на лесбийския свят". Интересното е, че Бет е скачала в леглата и на други свои съотборнички. Преди сегашната си връзка тя бе гадже с Даниел ван де Донк, също от "Арсенал".

Виктория Пелова ще блести във Висшата лига
Виктория Пелова ще блести във Висшата лига

"Радвам се, че подписах с "Арсенал". Винаги съм се възхищавала на този клуб и съм мечтала да следвам стъпките на някои от великите холандски играчи, които са носили тази фланелка", казва Пелова. Тя и отборът й очакват жребия за четвъртфиналите в Шампионската лига за жени.

Виктория е завършила приложна математика в Техническия университет в Делфт. Преди да се ориентира към футбола, тя се е занимавала успешно с шах, сноуборд и тенис.

"Истина е, че голяма част от футболистките са лесбийки, не мога да го отрека. Те самите си решават тези неща и не съм аз човекът, който да ги съди. Не ми пречат. Лесбийки има не само във футбола, а и като цяло в по-мъжките спортове", коментира пред "България Днес" четирикратната футболистка №1 у нас Евдокия Попадинова. Самата тя е хетеросексуална и в момента има връзка със спортния журналист Борислав Орлинов.

Коментари

Няма коментари. Бъдете първия с коментар по темата.
Остави коментар:

Име:

Eл. поща:

Коментар:* (макс. 1000 знака)




Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определи от редакцията.

Съвет за електронни медии: Адрес: гр. София, бул. "Шипченски проход" 69, Тел: 02/ 9708810, E-mail: office@cem.bg, https://www.cem.bg/