Щастливи заедно: Емил Конрад пусна нова снимка с гаджето

08 October 2022
24 часа
Емил Конрад (вдясно) и приятелят му Борислав СНИМКА: ИНСТАГРАМ ПРОФИЛ НА ЕМИЛ КОНРАД
Емил Конрад (вдясно) и приятелят му Борислав СНИМКА: ИНСТАГРАМ ПРОФИЛ НА ЕМИЛ КОНРАД

Нова снимка заедно с приятеля си Борислав публикува блогърът Емил Конрад в социалната мрежа Инстаграм.

На снимката двамата са седнали в заведение, а докато Борислав се усмихва към камерата, Емил се е гушнал в него и го гледа. Блогърът е оставил сърце към снимката.

Преди време Емил Конрад открито сподели, че харесва мъже.

“Най-хубавото нещо, което ми се е случвало е, че имам приятел. Аз се чувствам много щастлив в личния си живот. Не споделям голяма част от него онлайн”, коментира той тогава.

Емил разкри още, че през 2012-а година, когато за първи път е започнал да прави видеа, за него е било почти немислимо да признае сексуалната си ориентация. “Може би е щяло да бъде много по-различно за мен, в работата ми, въпреки че не ми се иска да е така, но мога да разбера, че това е така”, допълни той.

Коментари

Няма коментари. Бъдете първия с коментар по темата.
Остави коментар:

Име:

Eл. поща:

Коментар:* (макс. 1000 знака)




Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определи от редакцията.

Съвет за електронни медии: Адрес: гр. София, бул. "Шипченски проход" 69, Тел: 02/ 9708810, E-mail: office@cem.bg, https://www.cem.bg/