Бриджит Фонда неузнаваема!

27 January 2022
24 часа

Холивудската звезда Бриджит Фонда се появи за пръв път публично след близо 12 години, пише вестник "Дейли мейл". Актрисата, която се оттегли от киното през 2002 година, изглеждаше меко казано неразпознаваема.

58-годишната Фонда се появи в небрежно домашно облекло в компанията на 17-годишния си син Оливър в Лос Анджелис. Впечатление направиха и понатрупаните килограми от звездата, която стана известна с ролята си в лентата "Джаки Браун" на Куентин Тарантино, в която демонстрираше завидни форми.

Фонда се появява за последно през 2009 г. на премиерата на филма на Тарантино "Гадни копилета". След това се оттегли от светския живот и се отдаде на отглеждането на сина си в семейното ранчо в Санта Барбара, пише NOVA. 

Коментари

Няма коментари. Бъдете първия с коментар по темата.
Остави коментар:

Име:

Eл. поща:

Коментар:* (макс. 1000 знака)




Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определи от редакцията.

Съвет за електронни медии: Адрес: гр. София, бул. "Шипченски проход" 69, Тел: 02/ 9708810, E-mail: office@cem.bg, https://www.cem.bg/