Певицата Тина Търнър и съпругът й се сдобиха с огромно имение на Цюрихското езеро (Видео)

25 January 2022
24 часа
Тина Търнър. СНИМКА: АРХИВ
Тина Търнър. СНИМКА: АРХИВ

Иконата на рокендрола Тина Търнър и съпругът й са купили имение на стойност 70 милиона швейцарски франка (76 милиона долара) с 10 постройки, езерце, поток, плувен басейн и пристан за лодки на Цюрихското езеро в Швейцария, предаде Асошиейтед прес, цитирано от БТА.

Ервин Бах, съпругът на 82-годишната звезда, е разкрил за местен всекидневник, че са се сдобили с вековния имот на площ от 24 000 квадратни метра през септември.

Бах казва, че покупката е логична стъпка, тъй като и двамата имат швейцарско гражданство и "се чувстват изключително комфортно в Швейцария". "Заради пандемията и последиците от нея ние, подобно на много други швейцарци, за съжаление се въздържаме от пътувания", допълва мъжът на Тина Търнър.

Според публикации в швейцарски медии съпрузите ще бъдат съседи на тенис звездата Роджър Федерер, който също е разглеждал имота, преди да се спре на друг.

Тина Търнър, известна с хитовете си като "Proud Mary", "Simply The Best" и "What's Love Got To Do With It" и динамичните си изпълнения на сцената, се омъжи за немския музикален продуцент Ервин Бах през 2013 г. след дългогодишна връзка. Двамата живеят в Швейцария от 1994 г.

Коментари

Няма коментари. Бъдете първия с коментар по темата.
Остави коментар:

Име:

Eл. поща:

Коментар:* (макс. 1000 знака)




Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определи от редакцията.

Съвет за електронни медии: Адрес: гр. София, бул. "Шипченски проход" 69, Тел: 02/ 9708810, E-mail: office@cem.bg, https://www.cem.bg/