Памела Андерсън се развежда с петия си съпруг след година брак

21 January 2022
24 часа
Памела Андерсън
Снимка: Инстаграм
Памела Андерсън Снимка: Инстаграм

Памела Андерсън е напуснала съпруга си и е подала молба за развод, съобщи сп. Rolling Stone.

Звездата от "Спасители на плажа" бе омъжена за настоящия си съпруг само една година.

На Коледа през 2020 г. тя сключи брак с бодигарда си Дан Хейхърст. Това бе петия съпруг за Памела след Томи Лий, Кид Рок, Рик Саломон и Джон Питърс.

Близки до актрисата са споделили, че двойката вече се е разделила, като няма информация кога точно се е случило това. Разводът ще бъде в родната им Канада, където двамата са живеели под общ покрив, предаде "Дарик нюз".

През 2020 Памела Андерсън се омъжи цели два пъти - преди да каже "да" на бодигарда си, изкусителката тайно се омъжи за холивудския филмов продуцент Джон Питърс. 12 дни след сключването на брака той бе анулиран, а напъденият съпруг обвини звездата, че е златотърсачка.

Коментари

Няма коментари. Бъдете първия с коментар по темата.
Остави коментар:

Име:

Eл. поща:

Коментар:* (макс. 1000 знака)




Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определи от редакцията.

Съвет за електронни медии: Адрес: гр. София, бул. "Шипченски проход" 69, Тел: 02/ 9708810, E-mail: office@cem.bg, https://www.cem.bg/