Ударната диета на Петър Димков

12 November 2021
Кая Иванова

Лечителят Петър Димков няма нужда от представяне. Неговите книги и рецепти се предават от поколение на поколение в семействата, като са помогнали на стотици хиляди хора да оздравеят и да се чувстват по-щастливи.

Неговата ударна диета е създадена с цел оздравяване, но тя води и до смъкване на килограми. Може да я правите веднъж месечно или веднъж на два месеца в зависимост от това какво целите и как ви понася.

Доброто на тази диета е, че не води до неприятния йо-йо ефект. Диетата трае осем дни.

Първи ден: Сварете 1 кг картофи и ги изяжте без нищо – без сол, без подправки, без мазнина.

Втори ден: Изяжте 3 кофички кисело мляко. Ако имате непоносимост към него, може да си направите овесено. Другият вариант е да ядете печена или варена тиква на корем, но без никаква добавена захар.

Прочетете цялата диета тук, на нашия сайт MILA.bg.

Лили Димкова: Лъжата е в основата на всички болести

Коментари

Няма коментари. Бъдете първия с коментар по темата.
Остави коментар:

Име:

Eл. поща:

Коментар:* (макс. 1000 знака)




Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определи от редакцията.

Съвет за електронни медии: Адрес: гр. София, бул. "Шипченски проход" 69, Тел: 02/ 9708810, E-mail: office@cem.bg, https://www.cem.bg/