Джуди: Не потвърждавам и не отричам за развод

26 October 2021
Лили Ангелова
Джуди и Елена заедно с Беа
Джуди и Елена заедно с Беа

Съпругата на Халваджиян позира на снимка с бебе, вероятно от друг баща

"Не потвърждавам и не отричам дали имам развод или не. По медиите се изписаха какви ли не неща, почти неверни. Но не обичам да ми се ровят в личния живот". Това сподели пред "България Днес" продуцентът Джуди Халваджиян относно слуховете, че се е развел с жена си Елена Димова.
Според слуховете правнучката на гениалния художник Златю Бояджиев е намерила нова любов и в началото на лятото станала майка за втори път, отново на дъщеря. "Няма да говоря по темата, както искате го разбирайте", отговори Халваджиян на въпрос дали това е вярно.
Елена Димова, както е моминското й име, вероятно има нов мъж, от когото се сдобила с дъщеря на име Амарис. Това стана ясно на 22 август от снимка във фейсбук, за която блондинката позира с Амарис в прегръдките си. Зад фотообектива е била Беатрис, става ясно от информацията към кадъра. Именно с този пост в социалната мрежа Елена съобщи благата вест и близки и приятели се втурнаха да отправят благопожелания. Все пак за мнозина бе изненада, тъй като за широката аудитория не бе известна дори раздялата на Елена и Джуди Халваджиян, продуцент на сваленото от ефир "Господари на ефира", и на "Вечерното шоу на Рачков" по Нова тв. Затова не е чак толкова чудно, че в средата на септември към един от кадрите, за които Елена позира с двете си дъщери, се появи въпрос: "Ама чакайте сега, кое е това бебе?". "Моето", отвърна красивата Елена.
По-наблюдателните не бяха принудени да издават любопитството си, тъй като още в началото на септември Елена се показа с малката Амарис на плажа. В светските среди се говори, че таткото е кардиолог и любител рали състезател, освен това практикува и морски спортове. Подробности за запознанството им, както и за началото на любовта им засега няма.
В редките си медийни изяви в периода, в който все още бе представяна като съпруга на продуцента, Елена правеше впечатление с обрана визия. В един момент красивата блондинка, която повече от 17 години е работила в телевизията, включително и за предаването "Господари на ефира", изненада с новината за второто си дете.
Елена преживя загубата на майка си Цена Бояджиева в началото на ноември миналата година. Двете са имали изключително силна връзка. Това става ясно от дългите постове на Елена в социалната мрежа, в които разказва колко много е научила от майка си и какво влияние е имала над нея.
Що се отнася до Джуди Халваджиян, видно е, че няма драми. Той все още "движи" с чаровната си усмивка и не личи да страда или да е изпаднал в депресия от новината за новото бебе в семейството на Елена.
Елена и Джуди събраха семействата си за рождения ден на 12-годишната Беатрис през май миналата година. Щастливата майка пожела на голямата си дъщеря да бъде смела, да обича, както само тя може, да композира житейската си песен, както иска и да знае, че обожава чувството й за самоирония и доброто й сърце. "С тати винаги ще бъдем до теб", написа Елена, изтъквайки обичта си към Беатрис.

Коментари

Няма коментари. Бъдете първия с коментар по темата.
Остави коментар:

Име:

Eл. поща:

Коментар:* (макс. 1000 знака)




Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определи от редакцията.

Съвет за електронни медии: Адрес: гр. София, бул. "Шипченски проход" 69, Тел: 02/ 9708810, E-mail: office@cem.bg, https://www.cem.bg/