Проблем в камерата за задно виждане в 442 ролса, струващи по 900 000 лева

17 November 2021
Георги Луканов

Националната администрация за безопасност на движението по пътищата (NHTSA) в САЩ съобщи, че една от най-скъпите серийни автомобили в света Rolls-Royce Phantom има проблеми с камерата за задно виждане. Когато вратата шофьорската врата е отворена, екранът на мултимедийната система са задръства и дисплеят се рестартира, което води до загуба на съответните данни. Този проблем е открит при 442 автомобила Rolls-Royce Phantom, произведени между 2019 и 2022 г. Цената на един Rolls-Royce Phantom започва от 900 000 лева.

Собствениците на луксозните автомобили (или по-скоро шофьорите им) ще трябва да посетят оторизираните сервизи на британската марка. Неизправността ще бъде отстранена за сметка на производителя чрез актуализация на софтуера.

Коментари

Няма коментари. Бъдете първия с коментар по темата.
Остави коментар:

Име:

Eл. поща:

Коментар:* (макс. 1000 знака)
Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определи от редакцията.

Съвет за електронни медии: Адрес: гр. София, бул. "Шипченски проход" 69, Тел: 02/ 9708810, E-mail: office@cem.bg, https://www.cem.bg/