Владо Карамазов на моторна лодка сред вълните във Филипините за “Сървайвър”

23 July 2021
24 часа

Голямото приключение за Владо Карамазов вече започна. Той показа в кратко видео в инстаграм, че вече е далече от България, на моторна лодка насред вълните, без да уточнява своето местонахождение.

Всъщност актьорът е вече във Филипините за снимките на новия сезон на приключенското риалити “Сървайвър”, на което отново ще е водещ. То не се е излъчвало от години в българския ефир.

“Да се завърнеш към нещо отпреди 10 години, е като завръщане в миналото. Хем ти е познато, хем те притеснява. Сега има една съществена разлика - ще снимам в свободното време. И още една - с бяла коса съм”, написа с усмивка Карамазов преди седмица пак в социалната мрежа.

Под снимане той има предвид, че е взел фотоапарата си и ще може да упражнява хобито си, в което става все по-добър - все пак с кадрите си спечели десетки награди и медали от световни конкурси по фотография в последните години.

Коментари

Няма коментари. Бъдете първия с коментар по темата.
Остави коментар:

Име:

Eл. поща:

Коментар:* (макс. 1000 знака)
Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определи от редакцията.

Съвет за електронни медии: Адрес: гр. София, бул. "Шипченски проход" 69, Тел: 02/ 9708810, E-mail: office@cem.bg, https://www.cem.bg/