Харисън Форд пострада на снимачната площадка на "Индиана Джоунс 5"

24 June 2021
24 часа

Харисън Форд прекъсна участието си в снимките на "Индиана Джоунс 5", след като нарани рамото си на снимачната площадка, съобщи Асошиейтед прес, цитирана от БТА. 

Актьорът, който е на 78 години, е пострадал, докато репетирал бойна сцена, съобщи говорител на "Уолт Дисни Ко".

Продукцията се очаква да продължи, като графикът на снимките ще се промени, когато стане ясно от каква терапия ще се нуждае звездата.

Снимките на петия филм от поредицата започнаха по-рано този месец във Великобритания. Очаква се филмът, режисиран от Джеймс Манголд, да излезе през юли 2022 г.

Форд не за първи път получава травма по време на снимки. През 2014 г. на снимачната площадка на "Междузвездни войни: Силата се пробужда" тежката врата на космическия кораб "Хилядолетния сокол" затисна и счупи крака му в Пайнууд стюдиос в Лондон.

Коментари

Няма коментари. Бъдете първия с коментар по темата.
Остави коментар:

Име:

Eл. поща:

Коментар:* (макс. 1000 знака)




Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определи от редакцията.

Съвет за електронни медии: Адрес: гр. София, бул. "Шипченски проход" 69, Тел: 02/ 9708810, E-mail: office@cem.bg, https://www.cem.bg/