Христос воскресе!

02 May 2021
24 часа онлайн
Възкресение Христово
Възкресение Христово

Христос воскресе, скъпи читатели! Нека никога да не забравяме, че Господ ни е създал човеци и винаги да носим човещината в себе си. Особено в това тежко време на световна пандемия и ограничителни мерки.

Нека светлината на Неговото възкресение озари живота ни в изолация заради пандемията! Нека помогне на болните и техните близки! Нека благослови всички медици, които живеят в болниците далеч от семействата си и се борят за нас!

Нека, когато всичко това свърши, да можем да се поздравим с разумното си поведение! Желаем ви много здраве и благополучие! Нека има мир и любов в сърцата ни! Нека има благоденствие в страната ни!

Възкресение Христово, Великден е най-големият празник за православните християни, наричан Празник на всички празници. Смята се, че възкресението на Исус Христос е най-великото събитие в историята на човешкия род.

Между Великден и Петдесетница хората продължават да се поздравяват с поздрава "Христос воскресе".

Коментари

Няма коментари. Бъдете първия с коментар по темата.
Остави коментар:

Име:

Eл. поща:

Коментар:* (макс. 1000 знака)
Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определи от редакцията.

Съвет за електронни медии: Адрес: гр. София, бул. "Шипченски проход" 69, Тел: 02/ 9708810, E-mail: office@cem.bg, https://www.cem.bg/