Джан Яман на корицата на “Венити феър”, разказва за детството си

07 April 2021
24 часа
Турската звезда на корицата на италианското списание
СНИМКА: ПРОФИЛ НА ДЖАН ЯМАН В ИНСТАГРАМ
Турската звезда на корицата на италианското списание СНИМКА: ПРОФИЛ НА ДЖАН ЯМАН В ИНСТАГРАМ

Турският актьор Джан Яман, който от няколко месеца не слиза от страниците на италианската преса, е на корицата на новия брой на сп. “Венити феър” там. “Пират и джентълмен, който обединява класическите стандарти за древногръцки бог с най-дивите и приключенски представи за Сандокан”, пише изданието за 31-годишната звезда. И неслучайно - Яман е в Рим от началото на годината, за да се подготви да изиграе знаковия пират Сандокан в нов италиански сериал.

Но това е най-малкото, за което говори в изключително откровеното си интервю за списанието. В него няма забранени теми - от детските години през желанието да бъде актьор до най-актуалната тема сега - кога ще е сватбата му с красивата сицилианска журналистка Дилета Леота.

“Аз изпитвам огромно уважение към нея и към връзката ни. В основата на отношенията ни е доверието помежду ни - говорим помежду си за онова, което ни вълнува”, разказва актьорът за любимата си жена.

Срещата, която го променя завинаги, е в тийнейджърските години, когато Джан учи в италиански лицей. “Имаше един тъмен момент в живота ми, когато работата на баща ми започна да върви зле, нямахме пари и рискувах да спра да уча. Успяхме да платим училищните такси на късмет благодарение на печалба от спортен залог. Тогава имах приятел, който беше малък гений. Той бе винаги сам, не искаше да говори с никого другиго освен с мен. Заради него имах желание да стана добър”, разказва Яман в интервюто си.

Той е първият турски актьор, който италианското списание слага на корицата си.

Коментари

Няма коментари. Бъдете първия с коментар по темата.
Остави коментар:

Име:

Eл. поща:

Коментар:* (макс. 1000 знака)




Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определи от редакцията.

Съвет за електронни медии: Адрес: гр. София, бул. "Шипченски проход" 69, Тел: 02/ 9708810, E-mail: office@cem.bg, https://www.cem.bg/