Северна Македония си поиска Димитър Бербатов

31 January 2021
Георги Банов

Северна Македония си поиска и Димитър Бербатов. Ето какво написа Люпчо Ангелески в профила си във фейсбук за 40-ия рожден ден на голмайстора на националния ни отбор за всички времена:

Честит рожден ден на големият футболист, Македонецът от нашия Благоевград,...легендата ДИМИТЪР БЕРБАТОВ.

Татко му Иван доведе 15-годишният Митко на проби във "Вардар", но някой наш многознайко не видя огромния му талант, и им го даде на Ганьовците нашия бисер, от баща Македонец, да играе за Монголите.

От профила не става ясно точно с какво се занивама въпросният Ангелески, но е сниман до знамето на Северна Македония.

Коментари

Стоил в 13:32 на 01 Feb 2021
Редно е Бербатов да отговари
ШОПА в 15:20 на 01 Feb 2021
какво е това ПОСРЪБЧЕНО МАКЕ маке дето срича на изкривен български?!! Сърбомански смешник дето не знае на кой свет се намира. искаме свобода з българите в Българската Македония. Рано или късно сърбоманите ще бъдат изгоненеи от там с тояги.
Barney в 19:38 на 01 Feb 2021
I don't normally react, but this is outrageous
Ianaki Grigorov в 02:53 на 02 Feb 2021
Братя българи направихте си държава и се нарекохте северно македоци понеже в миналото не ни разрешаваха,а ина вас също да се обедините с нас.Сега е време да се събудите и разберете ,че сте добре дошли ние одавна ви чакаме защото разбираме историята.вие като блудни синове се отделихте от майка и бащин дом и незабравяйтре ,че сте шепа хора и че всеки ще ви използва с изключение на България вие видите ли нещо добро в България казвате македонско е да ама не е.И мислите ли колко сте на брой като изключите шиплери или албанци както щете ги зовете а и циганите са си цигани не веднъж цигани ведъж северно македонци ,Преброете се в числа или в проценти ама чесно и тогава ще разберете наистина коко сте?....
Temerut в 12:18 на 02 Feb 2021
"Нашият Благоевград"?! Ето че вече имат териториални претенции...
Остави коментар:

Име:

Eл. поща:

Коментар:* (макс. 1000 знака)




Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определи от редакцията.

Съвет за електронни медии: Адрес: гр. София, бул. "Шипченски проход" 69, Тел: 02/ 9708810, E-mail: office@cem.bg, https://www.cem.bg/