Сгодени ли са Ивайло Нойзи и Мария Игнатова

04 December 2020
24 часа
Мария Игнатова публикува този кадър с Нойзи в профила си в инстаграм.

СНИМКА: ТИХОМИР РАЧЕВ
Мария Игнатова публикува този кадър с Нойзи в профила си в инстаграм. СНИМКА: ТИХОМИР РАЧЕВ

Тя го нарича най-голямата си любов, той я намира за по-красива от Снежанка

Мария Игнатова е от онези BG звезди, които ревностно пазят личния си живот в тайна и категорично отказват да разкриват някакви истории и дори да коментират клюките в жълтите медии. Преди броени дни обаче за първи път тя съвсем леко дръпна завесата, публикувайки в профила си в инстаграм своя снимка с новата си половинка - философа и анализатор Ивайло Цветков-Нойзи. И тъй като постът съвпадна с Деня на християнското семейство - 21 ноември, веднага се появиха слухове, че е възможно двамата да са се сгодили. Може, но надали. Заедно са от по-малко от година и едва ли са стигнали вече до тази крачка. Пък и сватбата вероятно не е толкова важна за тях. Още повече че и двамата имат зад гърба си дълги връзки, които не са ги завели до олтара.

Двойката се появи публично за първи път на рождения ден на Кремена Халваджиян.

СНИМКА: ONCE UPON A TIME
Двойката се появи публично за първи път на рождения ден на Кремена Халваджиян. СНИМКА: ONCE UPON A TIME
Тв водещата имаше почти

10-годишна

връзка с

Димитър Рачков,

която вървеше

на приливи

и отливи

Няколко пъти се разделяха и събираха, още повече пъти ги разделяха и събираха жълтите медии. Единственият път, в който имаше коментар, беше през лятото на 2017 г., когато Рачков пусна писмо до медиите, в което лаконично съобщи, че двамата вече не са заедно. Година по-късно обаче бяха на почивка в Тоскана с голяма компания заедно с Магърдич и Кремена Халваджиян, Гала и половинката ѝ Стефан. Явно събирането е било за кратко, защото от началото на тази година и двамата имат нови връзки.

Мария и Нойзи се появиха за първи път на публично място заедно през юли. Бяха гости на рождения ден на Кремена Халваджиян в столичен клуб. Тогава с новата си приятелка пристигна и Рачков. Той влезе на партито с плеймейтката Анита Димитрова.

През септември Мария Игнатова замени Венета Райкова и стана новата водеща на “Папараци - ново 20!” по Би Ти Ви. Според клюките тя е напуснала екипа на Магърдич Халваджиян,

за да не се

засича с

бившата си изгора,

но пък и предаванията, в които бе водеща, в момента не са в ефир. “Господари на ефира” отдавна се превърна в онлайн издание, а дали ще има “Х Фактор”, засега не е ясно. Но бившите ѝ колеги са категорични, че са в прекрасни отношения с нея и не се е преместила в Би Ти Ви заради конфликти.

Още в първото издание на “Папараци - ново 20!” Мария направи много лично признание. С продуцента на предаването Андрей Арнаудов, който беше гост в студиото, трябваше да отговарят на едни и същи въпроси. Един от тях бе коя е голямата ѝ любов и доста смутена, водещата каза: “Ивайло”, без да уточнява повече. Но и не бе нужно, за връзката ѝ с Нойзи вече се знаеше.

Ивайло Цветков също дръпна завесата на личния си живот, въпреки че той също не го е правил през годините назад. Преди броени дни Мария бе гост в предаването “Търси се” и Нойзи бе един от хората, които трябваше да говорят за нея. Пред камерите той каза:“Тя е нежна, умозрителна, куул, малко като океана на Соларис. Поглъща те, ти се губиш вътре и няма спасение. Да ме извинява Снежанка, но въпросът към огледалцето има ясен отговор... Мария е жената!”.

 

От брака

си с Петко

Димитров

има син

Мария и Рачков бяха една от най-популярните двойки.

СНИМКИ: АРХИВ
Мария и Рачков бяха една от най-популярните двойки. СНИМКИ: АРХИВ
Мария Игнатова има един син и той е от връзката ѝ с бизнесмена Петко Димитров. 13-годишният вече Виктор е съвсем малък, когато родителите му се разделят.

През първите години хлапето прекарва по-голяма част от времето при татко си, но като цяло Мария и Петко поделят грижите за сина си, без да имат пререкания. Нещо повече, винаги са били в много добри отношения, дори тв водещата присъства на сватбата на Петко с новата му жена - Яна, бивша състезателка по спортни танци.

Когато се запознават в предаването “Денсинг Старс”, където са разпределени да танцуват заедно, красивата Яна има приятел - певеца Орлин Павлов. Явно обаче чарът на Петко се оказва по-силен и между двамата пламва любовта. Сега Яна и Петко се радват на синове - Доменик и Ян.

Мария никога не е споделяла каква е причината за провала на отношенията им, но според писания в различни издания Петко разказвал, че тя е искала от него да зареже бизнеса с нощни заведения. Той пък имал нужда жената до него да разбира работата му и да се съобразява. Каквато и да е причината, бракът им се разпада.

Връзката с Димитър

Рачков продължава

почти 10 години

Почти 10 години Мария Игнатова и Димитър Рачков бяха една от най-популярните и любими светски двойки. Искрата между тях припламва, докато са водещи в “Господари на ефира”, и скоро след началото на връзката им заживяват заедно. Мария се мести в дома на Рачков.

Зрителите ги обожават - тя е сладка, забавна и много чаровна, той е един от най-популярните комедийни актьори в момента у нас. И на екран си пасват страхотно. Като Мария и Рачков има син, който носи неговото име - Димитър. Хубаво е, че и двете деца са момчета, така че бързо се сприятеляват и често играят заедно.

Явно обаче връзката на двойката не върви съвсем безоблачно, защото няколко пъти Мария си събира багажа и се изнася от дома на Рачков. Известно време живеят разделени, но поддържат връзка, после пак се събират.

По време на кризите в отношенията им обаче вероятно хвърчат искри, защото се говори, че се е налагало да се правят специални графици за снимки на предаванията, за да не се засичат двамата на едно място. В офиса на продуцентската компания също отивали по различно време.

През лятото на 2017 г. любимата двойка на България окончателно слага край на връзката си и го обявяват с писмо до медиите. Но нещата не приключват и явно тръпката не е изстинала, защото година по-късно се появява снимка, на която двамата изглеждат щастливи в Тоскана, където са на почивка с голяма група приятели. Идилията обаче отново е помрачена и няколко месеца по-късно всеки тръгва по свой път.

Коментари

Няма коментари. Бъдете първия с коментар по темата.
Остави коментар:

Име:

Eл. поща:

Коментар:* (макс. 1000 знака)




Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определи от редакцията.

Съвет за електронни медии: Адрес: гр. София, бул. "Шипченски проход" 69, Тел: 02/ 9708810, E-mail: office@cem.bg, https://www.cem.bg/