Вижте как Митко Бербатов рита пред блока в Благоевград

19 November 2020
24 часа

Димитър Бербатов сподели своя любопитна снимка в социалните мрежи, показвайки как е тренирал като малък в махалата. Постът е озаглавен "Трениране в балкански стил", като самата "черно-бяла" снимка показва как малкия Бербатов тренира пред блока с баскетболна топка в крака.

"Исках да покажа конкретна снимка от моята книга. Защо? Вижте околностите и условията. Това беше домът ми преди. Спря ли ме това да преследвам топката? Не.. Спря ли ме това да я хвърлям всеки ден във въздуха и да се опитвам да я контролирам? Не. Истината е, че вероятно всеки има собствена трудна история за разказване. Но не спираш да правиш това, което обичаш. Намери начин.. Твоя начин! Както аз намерим моя такъв!", написа Бербатов под фотото.

Коментари

Няма коментари. Бъдете първия с коментар по темата.
Остави коментар:

Име:

Eл. поща:

Коментар:* (макс. 1000 знака)




Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определи от редакцията.

Съвет за електронни медии: Адрес: гр. София, бул. "Шипченски проход" 69, Тел: 02/ 9708810, E-mail: office@cem.bg, https://www.cem.bg/