Холи Бери потвърди връзката си с певеца Ван Хънт

19 September 2020
24 часа
Холи Бери СНИМКА: Ройтерс
Холи Бери СНИМКА: Ройтерс

Актрисата Холи Бери публикува в Инстаграм своя снимка с тениска, на която е написано името на певеца Ван Хънт, която сякаш е потвърждение за връзката им, съобщи Контактмюзик, цитирана от БТА.

Към нея има черно сърчице и емоджи на краче. "Сега вече знаете", написа актрисата към снимката.

През юли бившето момиче на Бонд сподели снимка с два чифта крака - своите и на неизвестен мъж, на легло в Лас Вегас. С нея тя благодари за поздравленията за рождения й ден и добави, че той е много специален.
Ван Хънт също разпространи свои снимки с Холи Бери на страницата си в Инстаграм, включително и как тя се навежда да го целуне.

Холи Бери е на 54 години. Тя има 12-годишна дъщеря Нала от Габриел Обри и 6-годишен син Масео от Оливие Мартинес. През април актрисата призна, че винаги е държала много на връзките, но й е приятно да е само с децата си и дори мисли дали да се откаже от срещите.

Снимка Wikipedia
Снимка Wikipedia

Коментари

Няма коментари. Бъдете първия с коментар по темата.
Остави коментар:

Име:

Eл. поща:

Коментар:* (макс. 1000 знака)




Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определи от редакцията.

Съвет за електронни медии: Адрес: гр. София, бул. "Шипченски проход" 69, Тел: 02/ 9708810, E-mail: office@cem.bg, https://www.cem.bg/