Дуалба - дуализмът на една бирена халба

27 September 2020
MenTrend.bg онлайн

Какво е дуалба? Нека започнем от по-далече. Дуализмът на една бирена халба е въпрос, който макар и да навежда към философски размисли за дихотомия между дух и материя, между добро и зло в крайна сметка опира до съвсем конкретни материални измерения. В нашия случай това е една чаша с две отделни пространства. Проектирана е не за нуждите на сравнителното религиознание, а за напреднали любители на бирата. По-скоро за тази част от братството, която обича да експериментира със смесване на два различни вида бира. Да, има и такива хора! Спокойно можем да ги наречем представители на бирения гностицизъм. В тяхна полза организацията The Pretentious Beer Glass Company е сътворила дуалбата – дуалистичната халба.

Защо всяка дуалба изглежда различно от другата? Благодарим ви за този въпрос. Отговорът е, че всяка дуалба се изработва на ръка от човек на име Матю Къмингс, който за благото на бирените гностици работи извънредно, за да може да изпълни всички поръчки. Поради това, макар и да се старае, Матю не е машина и човешкият фактор е налице - няма една дуалба, която да си прилича с друга. Което всъщност е най-ценното на произведенията с тази марка и затова компанията съвсем обосновано носи в името си думата претенциозен. Поръчаната дуалба пристига в специална опаковка заедно със списък от най-различни брандове бири, които най-добре си подхождат за комбинирано пиене. Двойно наздраве!

Ключови думи

Коментари

Няма коментари. Бъдете първия с коментар по темата.
Остави коментар:

Име:

Eл. поща:

Коментар:* (макс. 1000 знака)




Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определи от редакцията.

Съвет за електронни медии: Адрес: гр. София, бул. "Шипченски проход" 69, Тел: 02/ 9708810, E-mail: office@cem.bg, https://www.cem.bg/