Звездата на "Марвел" Джереми Ренър лекува 38 счупени кости с протеинови шейкове

09 July 2024
MenTrend.bg
Джереми Ренър КАДЪР: Туитър/@JeremyRenner
Джереми Ренър КАДЪР: Туитър/@JeremyRenner

За Джереми Ренър здравето винаги е било приоритет. Не е тайна, че актьорът от "Отмъстителите" е известен с шестте си плочки в ролята на супергероя Ястребово око. Сега звездата ни разказа за промените, които е направил в тренировъчния си режим, и за това с какви хранителни продукти се запасява след инцидента със снегорин през 2023 г.

"От сега до края на живота ми тялото ми ще се лекува,

но за да му помогна в този процес трябва да намеря положителни решения", казва артистът.

Тайната на Ренър? Протеинът. След инцидента се фокусира върху подсилването на над 38-те му кости, които бяха смазани от снегорина. За това актьорът започва деня си с еспресо, примесено с протеин на прах, а през деня се хидратира с разнообрани протеинови шейкове и витаминозни напитки. Любимото му питие е смес от пресни плодове, пробиотици, колагенов крем, креатин, ленено семе и семена от чиа.

Въпреки че обича протеините, актьорът избягва костния бульон, независимо от ползите му за здравето.

"Костен бульон звучи като нещо, което пещерният човек би ял... звучи ми като канибалски десерт", шегува се той.

Когато става въпрос за фитнес залата, звездата на "Марвел" не си поплюва. На Ренър му се налага да прилага строг режим, за да възстанови силата и подвижността на краката си, които са най-засегнати от неговата злополука.

"Всеки ден е ден за крака", заявява той.

"Аз съм като Бенджамин Бътън. Сутрин се чувствам на 90 години. Ставам от леглото и просто искам да умра и бавно през деня обръщам възрастта, докато се почувствам на около 45. Това също е нещо, което очаквам с нетърпение", обяснява Ястребово око.

Ключови думи

Коментари

Няма коментари. Бъдете първия с коментар по темата.
Остави коментар:

Име:

Eл. поща:

Коментар:* (макс. 1000 знака)




Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определи от редакцията.

Съвет за електронни медии: Адрес: гр. София, бул. "Шипченски проход" 69, Тел: 02/ 9708810, E-mail: office@cem.bg, https://www.cem.bg/