Барабанистът Венко и Невена Цонева, която може да вижда аурата, напуснаха Слави, продуцират предаване

04 May 2024
24 часа
Невена Цонева и Венелин Венков
Невена Цонева и Венелин Венков

“Ку-ку бенд” ще бъде попълнен след конкурс

След Деси Добрева, Алекс Раева, Нели Петкова, Цветелина Грахич и певицата Невена Цонева напусна “Ку-ку бенд” и Слави Трифонов. С нея обаче си тръгва и знаковият музикант за екипа - барабанистът Венелин Венков.

В трогателен пост в социалните мрежи Слави Трифонов сам сподели новината:

След толкова много години заедно, след толкова много албуми, концерти, телевизионни предавания, барабанистът на “Ку-ку бенд” Венелин Венков реши да тръгне по свой път, творчески и личен. Заедно с него по творчески, личен и астрален път тръгна и неговата жена - Невена Цонева, произлязла от наш телевизионен формат, а след това певица и основно бекграунд в “Ку-ку бенд”.

Очевидно се разделят с добри чувства без караници и скандали, защото и Венелин, и Невена споделиха публикацията на Слави във фейсбук. Към нея барабанистът написа “Ку-ку бенд”, завинаги ще сте в мен!” с три емотикона сърце. А Слави им пожелава творчески и лични успехи и им благодари за “прекрасните моменти и многото успехи”.

Невена и Венелин вече са тръгнали по коренно различен път от музиката - да бъдат продуценти. От една година семейството прави предаване в ютюб. Певицата не го нарича подкаст, както е модерно, защото не обичала да използва чуждици. Първият епизод на “Без граници с Невена Цонева” излиза на 30 януари миналата година, в който още от първата минута певицата изненадва с темите, по които ще говори.

“В предаванията ще разкрия другата половина от мен, това е другата ми страна, за която много малко хора знаят. Отскоро колегите от “Ку-ку бенд” знаят.

Аз мога да виждам много неща, които други хора не могат

Мога да виждам аурите на хората, в какви цветове са, което ми помага да ги разбирам по-добре, да знам кога лъжат, кога са искрени, кой е влюбен и кой е нещастен”, казва Невена Цонева, а малко по-късно обяснява, че е дете индиго.

Според нея никой известен българин не е признал публично, че може да вижда такива неща, затова решава да прави видеа, с които да е полезна на хората. Описанието на предаването ѝ в ютюб е: “Без граници с Невена Цонева” е канал в цветове - буквално и преносно. Какъв цвят е аурата ви, какво означава той и защо преобладава? Живот преди, след или по време на смъртта? Тук важна е човешката история и житейското преобразяване, независимо от етнос, възраст, пол, социално положение или лични убеждения. Тук ще се потопите в света на истината и на вдъхновяващите човешки истории - без граници!

Певицата твърди, че е наследила дарбата от баба си, която е починала преди десетина години. Точно тогава разбира и че е дете индиго. Решава да направи песен, посветена на баба си. Пише текста към нея, а за дрехите ѝ в клипа отива в магазин за копчета. Там една жена ѝ прави хороскоп, като ѝ казва, че е от последните поколения деца индиго. Терминът се популяризира през 70-те години на XX век. Доста хора смятат, че тогава започва нова ера на деца, родени, за да донесат чрез своята чувствителност по-добри времена на света. Тяхната сензитивност е в състояние да ги накара да вибрират на доста високи честоти, заради което и аурата им е с показателен цвят.  Йорданка Христова прегръща победителката Невена Цонева на финала на “Мюзик айдъл 1”.

Йорданка Христова прегръща победителката Невена Цонева на финала на “Мюзик айдъл 1”.

Невена Цонева обаче не знаела какво значи това и когато прочита, въобще не вярва, че е по-различна от останалите. Но един ден си представя кой какъв цвят е от близките ѝ - съпругът ѝ и майка ѝ например, и когато прочита какво значи всеки цвят, разбира, че ги е познала съвсем точно. Тогава осъзнава, че винаги е можела да го прави, но не е знаела.

“Около главата най-вече, но и около тялото се вижда основен цвят, който отговаря на моментното ти състояние и характера ти. Има и други цветове, които показват какво те влече и за какво мислиш. Мога да видя, когато някой има сексуално влечение към мен”, разказва Невена в предаването в ютюб,

По думите ѝ тя може да разбере всеки

човек в какво състояние е според чакрите му

Идеята да направи предаване е покрай концерт в Стара Загора. Тогава снимала кратко видео, за да покани хората на събитието, но ѝ се сторило безсмислено да се включва в социалните мрежи с такива клипове, като може да разкаже за дарбата си и да бъде полезна на други хора.

Във видеата си говори за карма, какви са чакрите, какво значат сънищата, има ли живот след смъртта, както и за срещи с извънземни.

“Знам, че има извънземни, те са суперразвити, телепатията при тях е на такова ниво, че нямат уста, няма нужда и да имат. Има такива, които са толкова еволюирали”, казва Невена Цонева в епизод на предаването.

Талантливата певица, освен че очарова с невероятния си глас, се оказва и много интересна за аудиторията на предаването. Видеата ѝ имат десетки хиляди гледания, като някои достигат до близо 100 хиляди.  Певицата Невена Цонева  и барабанистът Венелин Венков
Снимка: фейсбук

Певицата Невена Цонева и барабанистът Венелин Венков Снимка: фейсбук

Невена показва таланта си да пее преди години в първия сезон на “Мюзик айдъл”. Тогава се запознава с екипа на Слави, защото именно продуцентската компания “Седем осми” прави по онова време формата. Там за първи път среща Венко, който заедно с “Ку-ку бенд” акомпанира на участниците. Но любовта им пламва по-късно, когато тя се присъединява към турнето на Слави и бенда “Ние продължаваме”.

Невена участва и в третия сезон на “Гласът на България”, като стига до финала. Изненадващо обаче обявява, че се оттегля. “Аз бях дотук. Отказвам се. Тук има прекрасни млади хора, които заслужават да бъдат Гласът на България, да спечелят много други награди. Взех това, което искам”, казва от сцената Невена.

Но загърбва соловата си кариера, като избира да се присъедини към “Ку-ку бенд” през 2017 година. Девет месеца след като двамата с Венелин стават родители на момченцето Александър, Невена е избрана за беквокалистка в “Шоуто на Слави”. Тя заменя Цветелина Грахич, пожелала да напусне и да се развива самостоятелно.  Невена Цонева и Слави Трифонов  на концерт на “Ку-ку бенд” в зала О2 в Лондон.  
СНИМКА: ФЕЙСБУК НА НЕВЕНА ЦОНЕВА

Невена Цонева и Слави Трифонов на концерт на “Ку-ку бенд” в зала О2 в Лондон. СНИМКА: ФЕЙСБУК НА НЕВЕНА ЦОНЕВА

Сега предстои да се организира конкурс в “Ку-ку бенд” за нов барабанист и нова певица. В социалните мрежи под публикацията на Венелин Венков се появи името на младия барабанист Ники Тошев, предлаган от фенове да бъде неговият наследник. “Това ще е правилният избор”, написа Венко. За други пък мястото му трябва да заеме Калин Вельов, който бил най-подходящ за бенда.  

Коментари

Няма коментари. Бъдете първия с коментар по темата.
Остави коментар:

Име:

Eл. поща:

Коментар:* (макс. 1000 знака)




Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определи от редакцията.

Съвет за електронни медии: Адрес: гр. София, бул. "Шипченски проход" 69, Тел: 02/ 9708810, E-mail: office@cem.bg, https://www.cem.bg/