Башар Рахал към Ники Илиев: Ало, ще целувам Саня

22 April 2024
БД Онлайн
Башар мляска Саня, пита Ники за разрешение
Башар мляска Саня, пита Ники за разрешение

"Звъннах  му на Ники Илиев и му казах, че ще трябва да целувам Саня. Беше малко конфузно"

Това разкри самият актьор Башар Рахал пред БТВ, за това през което преминал, играейки в първия филм на Саня Борисова - Никога не е прост секс".

За Башар това не била никак лека задача, тъй като Борисова е бившата съпруга на неговия дългогодишен колега и приятел - режисьорът Ники Илиев.

"Да, Баше... знам. Спокойно, няма проблем", отговорил Илиев на своя приятел, който ще мляска бившата му половинка.

Според Рахал Ники е прекалено мил и спокоен и никога не би се ядосал за нещо такова, актьорът обаче, преценил, че е редно да му се обади.

Бившата изгора пък се притеснявала по-скоро от човека, когото целува, а не от последствията: "Бях по-стресирана заради Башо, не заради Ники... Все пак с него сме разделени от много време".

Любопитен факт е и, че в дебютния филм под режисурата на Саня Борисова ще се включи и самият Илиев за кратка и забавна роля.

Коментари

Няма коментари. Бъдете първия с коментар по темата.
Остави коментар:

Име:

Eл. поща:

Коментар:* (макс. 1000 знака)




Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определи от редакцията.

Съвет за електронни медии: Адрес: гр. София, бул. "Шипченски проход" 69, Тел: 02/ 9708810, E-mail: office@cem.bg, https://www.cem.bg/