Зодията, с която никога не трябва да имаме връзка

02 January 2024
Тина Арнаудова

На някои отношения просто не им е писано да бъдат.

Може да полагате неимоверни усилия да върви връзката ви, но ако не прехвърчат искри, по-добре се откажете. Така ще си спестите доста главоболия в бъдеще и в някакъв момент просто ще трябва да си тръгнете, ако искате да сте щастливи.

Астролозите твърдят, че значение имат и зодиите на партньорите. Макар любовта да не е точна наука и да има случаи, при които несъвместими зодиакални знаци изживяват своя хепиенд, вижте коя е неподходящата зодия за връзка за различните знаци.

Овен

Овенът не е известен с търпението си и когато се съчетава с чувствителността на Рака, това не е най-добрата комбинация. Овенът обича да поемате рискове и да си позволява спонтанни приключения. Представителите на тази зодия дразнят от колебливото отношение на Рака и от необходимостта да анализира и планира всичко, което прави.

Телец

Промяната не е нещо, което ви привлича, и предпочитате нещата да останат такива, каквито са, освен ако не са безвъзвратно повредени. Но Водолеят не харесва живеенето по течението и няма нищо против да наруши правилата, за да му бъде по-забавно. Тъй като не може да го ограничите това негово качество, най-добре е да не срещате с човек от тази зодия.

Близнаци

Никой не е по-скучен от Козирога за вас. Той е достатъчно вежлив и добър, но няма нищо вълнуващо у него. Неговата честност също ви къса нервите, защото той винаги говори истината, дори когато това може да влоши нещата. Освен това спонтанността ви не съответства на планирания и подреден живот на Козирога.

Рак

Вие сте човек със силни емоции и изразена чувствителност и вашият партньор трябва да бъде човек, който може да разбира какво преживявате и да ви предлагаме подкрепа, когато имате нужда от него. С дълбоко потиснатите чувства и склонността им да критикуват всичко около тях, Девите няма да разберат вашата душевност никога и ще бъдете постоянно в кавги, ако сте двойка.

Лъв

Вие сте забавни, флиртуващи и невероятни. Но тези черти на Лъва не се разбират много добре със Скорпиона, който е ужасен ревнивец. Лъвът също постоянно търси валидация за неговото величие, а това коства доста на един Скорпион, когато трябва да похвали Краля.

Дева

Да си го кажем просто, Стрелецът харесва неща, които му се изплъзват, но Девата не вярва в преследването. Освен това любовта на Стрелеца към свободата няма да му помогне в отношенията с Девата..

Везни

Изпълнени с интензивност и страст, хората от зодия Скорпион са готови да се борят за всичко, което обичат. Конфронтацията не ги безпокои в най-малка степен и понякога те я приветстват радушно. За Везните, които са радетели на спокойствието и хармонията, това изглежда като ужасна черта на характера и те просто не може да разберат защо искате да спорите с тях, когато спокойно може да уредите нещата помежду си.

Скорпион

И Скорпионът, и Овенът се характеризират с ожесточената си независимост и с начина, по който обичат да преодоляват препятствия. И двата знака са силни личности и постоянно ще се борят за господство и надмощие над другия. Взаимоотношенията трябва да са взаимно партньорство, но тези искат да са лидери дори в любовта. От тях стават чудесни приятели и дори партньори за непринуден секс, но нещо повече просто ще се срине и ще се опарят жестоко.

Стрелец

Обичате трансформацията, прехода и създаването на нови приятелства. Спонтанността е вашата дума, но Телецът не може да разбере това. Той е по-рационален и практичен, докато Стрелецът ще обърне всичко с главата надолу, само и само за да се забавлява.

Козирог

Смехът и забавлението съставляват по-голямата част от живота на Стрелеца, който е постоянно в центъра на купона. Но Козирозите са практични и съсредоточени. Те наистина се дразнят от вятърничавия Стрелец, така че връзката им е предначертана да свърши зле още от самото начало.

Водолей

Уникалността и независимостта характеризират Водолея и обичат да се заобикаля със себеподобни. Те не понасят хора от зодия Риби, защото ги смятат за крайно зависими от околните. Не харесват това, че ги карат непрекъснато да се съобразяват с техните нужди, а арогантният Водолей е просто прекалено зает с по-големи и с по-важни дела от добруването на Рибите.

Риби

Въпреки че винаги изглеждат отнесени в собствения си свят, истината е, че Рибите просто търсят подходящия партньор, за да може да му дадат цялата си любов и обич. Моногамията е това, което желаят, затова не си падат по безразборните връзки. Близнаците от друга страна искат да бъдат напълно свободни. Ако се опитате да ги задържите, те ще станат емоционално отдалечени. Риби, избягвайте представители на тази зодия, те са прекалено студени за вас.

Коментари

Няма коментари. Бъдете първия с коментар по темата.
Остави коментар:

Име:

Eл. поща:

Коментар:* (макс. 1000 знака)




Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определи от редакцията.

Съвет за електронни медии: Адрес: гр. София, бул. "Шипченски проход" 69, Тел: 02/ 9708810, E-mail: office@cem.bg, https://www.cem.bg/