С кого най-много си пасва в любовта Водолеят

02 February 2023
Mila.bg

Водолей и Овен

Когато тези два знака се влюбят, комбинацията се базира на житейската визия на Водолея и на дейната натура на Овена. От тази комбинация излиза изключително творческа двойка. Връзката е всичко друго, но не и статична и скучна. От време на време се намесва състезателната природа и на двамата. Те са страхотни приятели и комуникират добре. Фенове са на новите приключения – колкото по-диви и странни, толкова по-добре. Освен това и Овенът, и Водолеят обичат да се фукат. Тези отношения са базирани на взаимен възторг. На Овена му харесва уникалността на Водолея и неговата изобретателно възприятие на света. Водолеят обича Овена заради неговата енергия и инициативност. Въпреки че имат специална комуникация помежду си, те виждат света в съвсем различна светлина. Овенът изглежда прекалено въвлечен във всичко, което прави, докато непредсказуемостта на Водолея понякога идва прекалено за другия.

Най-доброто от тази конфигурация: Способността на Овена и на Водолея да постигат върхове, когато работят като екип.

Водолей и Телец

Тези двамата може да преместят планини, ако разберат как да координират усилията си. Телецът е практичен, докато Водолеят има нетрадиционен, леко „извънземен” подход към всичко. Телецът може да устои на промяната, а пък Водолеят е най-прогресивният от всички зодии. Може и да изглежда, че имат много малко общо помежду си, но споделят силна жажда за успех – което означава, че биха били по-добри бизнес партньори, отколкото любовници. След като и двата знак имат склонност да бъдат екстремно догматични, нека се опитат да не влизат в излишни препирни. Когато Телецът се ядоса, може да хвърля искри, а когато Водолеят усети натиск, той е склонен да се отдръпне, дистанцирайки се от неговия „мъчител”. Това може да накара Телеца да пресира любимия още повече, който пък от своя страна ще се затвори съвсем в черупката си. Модерният и прогресивен Водолей може да намери отдадеността на Телеца към рутината за досадна. Въпреки различията си, има какво да предложат един на друг.

Най-доброто от тази конфигурация: Тяхната нескончаема екипна сила, която може да премахне всякакво препятствие по пътя им. И двата знака са много силни персонажи, затова няма шанс нито един от тях да доминира над другия, без значение колко се опитват. Тази връзка може да бъде наистина много вълнуваща и удовлетворяваща в момента, в който се напаснат един към друг.

Водолей и Близнаци

Тази двойка се радва на изключително стимулираща ментална връзка. Близнаците са влюбени в идеите, а новаторски настроеният Водолей е пълен с тях. И двата знака се нуждаят от независимост. Единствената неприятност, която може да ги спъне, се появява, когато Близнаците започнат да си мислят, че Водолеят е прекалено неотстъпчив в размишленията си. Или когато Близнаците започнат да се туткат, което със сигурност ще изнерви и без това неособено спокойния и забързан Водолей. Близнаците и Водолеят имат доста добър запас от енергия. И двамата партньори са притежатели на бързи умове и лесно им хрумват по-добри и нови идеи, които биват реализирани благодарение на решителността на Водолея нещата да бъдат доведени до края. И двата знака разчитат на своята експедитивност, особено след като не обичат да пилеят време.

Водолеят може да помогне на Близнаците да се концентрират, когато започнат да се колебаят, но не трябва да ги притиска, защото те държат на менталното си пространство и свобода.

Най-доброто от тази конфигурация: Тяхната способност да работят заедно и да бъдат един за друг вдъхновение. Възможността им да общуват здравословно прави връзката им силна.

Водолей и Рак

Това е двойка, при която на 100 процента важи максимата, че противоположностите се привличат. Ракът възприема живота емоционално, докато Водолеят има по-ексцентрично и нетрадиционно усещане към света. Когато Ракът се прибере в черупката си, Водолеят използва възможността да развихри екстровертността си, да буйства по партита и да организира всякакъв тип мероприятия. Той обича да се намира сред приятели и всичко, що е свързано със социални контакти, е добре дошло. Ако Ракът и Водолеят намерят начин да комбинират своите качества в положителна посока, ще превземат всякакви върхове. И двата знака са решителни и амбициозни. Ракът е старомоден, привързан към традициите и рутината, а моралът му е по-скоро консервативен, отколкото прогресивен. Водолеят е много модерен и леко се вцепенява пред рутината, която намира за изключително досадна. Ракът може да е заинтригуван от чувството за въодушевление на Водолея, но е твърде вероятно да не му стигнат силите да следва докрай революционните виждания на партньора си.

Най-доброто от тази конфигурация: Когато решат да се съберат, те се превръщат в неукротима сила. Комбинирайки коренно различните си енергии, Ракът и Водолеят може да намерят естествения баланс помежду си и да се забавляват въпреки различията си.

Водолей и Лъв

Представителите на Водолея са истинска мистерия за Лъва. Но това ги прави неустоими за разгадаване. Те са крайни индивидуалисти и войнстващо независими. Вечни противници на общоприетите стандарти. Неуморни реноватори на всичко старо и твърде познато. Да се чуди човек как тези двамата биха се разбрали изобщо. Водолеят не би се поколебал да критикува остро консервативната природа на Лъва, както и склонността му да се оставя по течението на общоприетите правила. От друга страна, Лъвът не намира смисъл в покупката на още един компютър, за което настоява половинката. Но тя не иска компютър, за да се изфука, както би направил Негово Величество във връзката, а защото върши по-добра работа. Почти е невъзможно един Водолей да бъде разубеден в намеренията му и предвид факта, че отстъплението не е и в лъвската природа, едва ли е някой ще излезе победител. Единственият изход е в примирието. Лъвовете обичат да ги галят по гривата, но и по егото, а Водолеите не са най-големите ласкатели. Със сигурност биха оценили интелекта му, но по-често това е крайно недостатъчно за Царя. Разлика в характерите се усеща и в интимността. Водолеят иска до себе си първо приятел, след това партньор в любовта. За Лъвовете е обратното – те искат първо любовта и са готови да я преследват до край.

Най-доброто от тази конфигурация: Изненадата и непредвидимостта във връзката. Те са истинско предизвикателство за Лъва и неустоимо го привличат. Никога не се знае кога един Водолей ще каже „Обичам те” на Лъв, но каже ли го, може да е завинаги.

Водолей и Дева

Тези два знака вадят от себе си най-доброто и най-лошото. Девата има твърде непреклонно и теоретично виждане за живота, докато поетичният Водолей не разбира научното обяснение на света, в който живее партньорът му. Въпреки различията си, тези двамата надскачат себе си, учейки се един от друг. Водолеят е по-страстен и темпераментен, докато Девата е по-методична и не влага чак толкова приповдигнатост в това, което прави. Тя е организирана и вглъбена, а Водолеят е модерен и не харесва рутината. Не е изключено да бъде разстроен от критикарската натура на Девата, но с течение на времето ще разбере, че тя обикновено има право.

Най-доброто от тази конфигурация: Тяхната смесена амбиция ги карат да вършат чудеса. Тази връзка носи удоволствие и нови знания за партньорите.

.

Водолей и Везни

Тези двамата общуват на високо интелектуално ниво. Споделят любовта си към изкуството, хората, културата. Не понасят някой да ги ограничава. Имат еднакви нужди и не изискват от другия повече, могат да дадат. И Везните, и Водолеят са много енергични и ентусиазирани знаци, което ще попречи на връзката да бъде мудна.

Най-доброто от тази конфигурация: Способността им да работят като екип. Техните постижения и любов към социализирането правят от тях много успешна двойка.

Водолей и Скорпион

Това е сблъсък на две доста различни философии за живота. Скорпионът е интроверт, търси уединение и силно се вълнува от вътрешния си емоционален свят. Водолеят е на противоположния полюс - крайно екстровертна натура. Той има нужда непрекъснато от нещо ново, от шумна компания, за да се чувства добре. За него правилата и стереотипите не важат. На пръв поглед партньорите в тази връзка нямат почти нищо общо, освен че и двамата държат на своето и трудно приемат компромиса като решение за изглаждане на противоречията. Но и двамата имат силна воля, което е голям коз за създаването на успешна връзка помежду им. Ако я поискат, едва ли има сила на света, която може да ги спре.

Най-доброто от тази конфигурация: И двамата са силни характери, но във връзката няма доминиращ лидер, а партньори.

Водолей и Стрелец

Идеалите на Водолея и знанието на Стрелеца прави от тези два знака творческа и уникална двойка. Тези отношения не познават задръжки и когато партньорите свикнат един с друг, няма да имат нито един скучен момент. Под пластовете романтизъм съществува чудесно приятелство. Те умеят добре да комуникират добре и да се разбират добре. И двамата са идеалисти и развълнувани от живота и заедно си прекарват приказно. Може да летят без страх от падане. И Стрелецът, и Водолеят изпитват взаимно уважение. Стрелецът е привлечен от индивидуалността на Водолея, от неговата визия и творчески способности. Водолеят пък се възхищава от инициативността на партньора си, който непрекъснато измисля нови идеи. И за двамата е важна независимостта. Не изпадат в излишни конфликти, защото разбират нуждите си добре. Понякога Стрелецът изглежда твърде егоистичен за Водолея, но ако не губят комуникацията помежду си, ще преодолеят всяка пречка.

Най-доброто от тази конфигурация: Тяхната способност да преодоляват трудности, когато действат от сърце. Тази комбинация прави тази връзка дълбока и запомняща се.

Водолей и Козирог

Когато Козирог и Водолей се влюбят, имат склонност да вадят най-положителните качества един на друг. Козирогът е по-внимателен, докато Водолеят е ненаситен и поощряващ идеалистичното възприятие почти на всичко. На повърхността може да изглеждат абсолютно различни, но тези двамата в момента, в който съберат погледите си, формират на секундата неразбиваема връзка. И двата знака може да бъдат непреклонни, що се отнася до компромис. Козирогът обича нещата да са организирани и винаги внимава за последствията. Водолеят пък намира рутината за досадна. Козирогът може и да намери Водолея за чудат, тъй като понякога се ядосва, че не може да намери и частица здрав разум у партньора си. Водолеят от своя страна няма да толерира доминиращите черти на любимия си, но ще намери солидната основа на Козирога за нещо, което особено цени.

Най-доброто от тази конфигурация: Нерушимата връзка, която сформират. Тези отношения ще бъдат приказни и за двамата партньори. Тяхната любов ще е валидна придобивка не само за тях двамата, но и за тези около тях.

Водолей и Водолей

Тези двама партньори се фокусират върху по-позитивните аспекти на човешкото съществуване. Тази двойка обича да създава приятели, да помага на другите и да размишлява върху социалните промени. Имат склонност да бъдат активни, отзивчиви са и работят най-добре под напрежение. Разбират се добре помежду си, което може да предизвика лека завист от тяхното приятелско обкръжение. Наслаждават се на настоящето и обичат да дискутират моделни и прогресивни идеи. Тяхната независимост и космополитност може леко да ги отдели емоционално от останалите. Прекарват времето си по-далеч от дома си, работят добре заедно като част от проект, организация, фирма. Понякога тази двойка изпитва големи трудности да улови или да изрази истинските си чувства, независимо дали са техните собствени, или тези на партньора. Споделят определени идеи за това как трябва да се държат хората около тях.

Най-доброто от тази конфигурация: Новите идеи, които постоянно измислят и вадят на бял свят. Като визионери и индивидуалисти Водолеите спомагат за културни реформи и иновации. Доколкото и двамата партньори си спомнят да поддържат романтиката и пиперливостта, то толкова тази връзка ще е чудесен актив не само за тях, но и за хората, които ги заобикалят.

Водолей и Риби

Когато Водолеят и Рибите се влюбят, се получава връзка, базирана на създаването и съчувствието. Тези партньори са идеалисти като индивидуалисти и като двойка. Рибите са по-склонни да фантазират, докато Водолеят постоянно измисля новости. Тази връзка не търпи лъжата и непрекъснато търси истината, а двамата партньори постоянно дирят решения на проблемите. И Водолеят,и Рибите имат склонност да се самонаблюдават. Водолеят често прибързва в преценките си и осъжда тези, които не споделят вижданията му, докато Рибите са твърде състрадателни, дори за тези, които не го заслужават. И двата знака създават добри приятелства, освен това са превъзходни любовници. Проблемите в отношенията са рядкост, но понякога Водолеят може да бъде прекалено интелектуален и надменен за Рибите. Те пък от своя страна може да бъдат прекалено себеотричащи се и наивни за вкуса на Водолея. Понякога различните им реакции на дадена ситуация може да причини пукнатина между тях. Водолеят бърза да се отрече от онези, които му противоречат, докато Рибите се впускат в проблемите на другите твърде бързо.

Не са изключени конфликти от време на време, но тези партньори може да прощават и за забравят лесно.

Най-доброто от тази конфигурация: Техният взаимен интерес в придобиването на знания и възприемане на модерните и космополитни идеи. Ентусиазмът, енергията и желанието им за искрена, честна и отворени отношение са сходни. Взаимните им интереси и сходни характери правят от тях чудесна двойка.

Коментари

Няма коментари. Бъдете първия с коментар по темата.
Остави коментар:

Име:

Eл. поща:

Коментар:* (макс. 1000 знака)




Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определи от редакцията.

Съвет за електронни медии: Адрес: гр. София, бул. "Шипченски проход" 69, Тел: 02/ 9708810, E-mail: office@cem.bg, https://www.cem.bg/