Григор и Лолита се събират в Ню Йорк

24 August 2022
24 часа
Лолита ще бъде при Григор по време на US Open.
Лолита ще бъде при Григор по време на US Open.

Григор Димитров и приятелката му съвсем скоро отново ще бъдат заедно.

В последно време Лолита Османова се забавляваше с приятели в Маями, но вчера напусна града във Флорида и обеща на компанията си, че ще се видят отново в Ню Йорк.

Точно там в края на седмицата ще бъде и Григор Димитров, за да играе в последния за сезона турнир от “Големият шлем”. Докато Лолита бе у дома в Русия и после в Маями, българската звезда в тениса игра в подготвителната серия на твърди кортове преди US Open - във Вашингтон, Монреал и Синсинати. Тази седмица Димитров е в Уинстън-Сейлъм и първият му мач трябва да е тази нощ. Григор получи покана от организаторите и е №1 в схемата, като пропусна първия кръг. В мач на бившите №3 в света негов съперник бе Доминик Тим. Австриецът спаси два мачбола и отстрани 6:7 (5:7), 7:5, 7:6 (8:6) представителя на домакините от САЩ Джефри Джон (Джей Джей) Уулф. За Тим това бе първа победа на твърди кортове от март миналата година. Шампионът от US Open 2020 претърпя операция на китката и му трябваше много време, за да се възстанови.

Ключови думи

Коментари

Няма коментари. Бъдете първия с коментар по темата.
Остави коментар:

Име:

Eл. поща:

Коментар:* (макс. 1000 знака)




Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определи от редакцията.

Съвет за електронни медии: Адрес: гр. София, бул. "Шипченски проход" 69, Тел: 02/ 9708810, E-mail: office@cem.bg, https://www.cem.bg/