Коя го носи по-добре?

24 January 2022
БД Онлайн
Коя изглежда по-секси? Мненията са противоречиви
Коя изглежда по-секси? Мненията са противоречиви

Маги Джанаварова предизвика Инна

Певиците мерят сексапилните си тела

С перфектно тяло може да се похвали Маги Джанаварова.

Това дава и повод на певицата често да пуска разголени кадри не само във видеата към песните си, но и в социалните мрежи. Маги избра нестандартен начин да получи оценка от феновете си. Тя реши да предизвика последователите си да гласуват дали тя или колежката й Инна изглеждат по-добре. Повод да избере за втори дуелист певица номер едно в Румъния е фактът, че двете имат фотосесия с един и същи бански. Маги сподели своя снимка и снимка на Инна и попита феновете си: "Коя го носи по-добре?".

Маги често се пуска разголена
Маги често се пуска разголена

От кадрите става ясно, че Маги набляга на сериозни тренировки. Фигурата на изпълнителката на "Моето радио" е перфектна, а на плочките на корема й може да й завижда всяка фитнес маниачка. Разбира се, с анкетата, която пусна в профила си в инстаграм и фейсбук, Маги си изпроси десетки комплименти, като не пропусна да благодари на всеки, който възхвалява фигурата й. Не липсваха обаче и критики към визията на Джанаварова.

Инна също не остава по-назад, но й липсват плочки на корема
Инна също не остава по-назад, но й липсват плочки на корема

"Инна е по-секси и женствена! Просто тя има форми, а ти мускули", пише почитателка на творчеството на Маги.

"Каква е тази болна мания у всички вече постоянно да се качват снимки, пози, селфита? Какво става с всички ви? Толкова е тъжно всичко това", не крие разочарованието си фен на Джанаварова.

Интересен е фактът, че самата Маги не следва в социалните мрежи Инна. Макар да е отбелязала в публикацията си своята румънска конкурентка, Инна не отрази анкетата на Маги и не я коментира.

Коментари

Няма коментари. Бъдете първия с коментар по темата.
Остави коментар:

Име:

Eл. поща:

Коментар:* (макс. 1000 знака)




Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определи от редакцията.

Съвет за електронни медии: Адрес: гр. София, бул. "Шипченски проход" 69, Тел: 02/ 9708810, E-mail: office@cem.bg, https://www.cem.bg/