Съперникът на Кобрата Жуниор дос Сантос: Очаквам Фюри и Нгану в "Траяд Комбат"!

23 January 2022
24 часа
Дос Сантос и Кобрата ще се бият на 26 февруари
Дос Сантос и Кобрата ще се бият на 26 февруари

Бъдещият съперник на Кубрат Пулев - Жуниор дос Сантос (Браз), отправи специална покана на двама от най-страховитите бойци на планетата - Тайсън Фюри и Франсис Нгану. Бразилецът иска да се бие с тях в триъгълния ринг на организацията "Траяд Комбат". Точно там бившият шампион на UFC ще се изправи срещу Кобрата на 26 февруари. Битката ще бъде за титлата в тежка категория.

Преди този сблъсък Жуниор дос Сантос направи много интересен анализ на супердербито между Франсис Нгану (Кам) и Сирил Ган (Фр) пред youtube канала "Спортната джунгла". Битката е за пояса на UFC в тежка категория и ще се проведе в ранните часове на неделя.

"Ще бъде страхотен мач! Между него и Ган. Различни стилове - сподели Жуниор дос Сантос. - Ган е много атлетичен боец. Със страхотни умения. Техничен. С не толкова много мощ. От друга страна, имаме Франсис Нгану, който е сурова сила. Той е нещо уникално в бойния бизнес. Мощта му е нещо невероятно1 Възползва се добре от този факт, когато се бие, и това го направи шампион." Нгану и Ган излизат за титлата на UFC в тежка категория

Нгану и Ган излизат за титлата на UFC в тежка категория

Дос Сантос потвърди, че Франсис Нгану има намерение да се бие за много повече пари, отколкото получава сега в UFC. Бразилецът има загуба с нокаут от страховития камерунец.

"Траяд Комбат" е перфектното място за него. Мислех си за това и си казах: "Човече, това е моят реванш! Точно там!". Пред мен е моят реванш, ако Франсис Нгану дойде в "Траяд" - добави Нгану. - Казах на Тайсън Фюри, че може да дойде още сега в "Траяд". Може да има мач с мен, докато чака Франсис Нгану да се освободи от UFC и да дойде в "Траяд". Можете ли да си представите?! Това е прекрасен сценарий."

Кобрата в момента продължава своята подготовка за битката с Дос Сантос. Българинът е сред снеговете на високопланинската база "Белмекен".

Коментари

Няма коментари. Бъдете първия с коментар по темата.
Остави коментар:

Име:

Eл. поща:

Коментар:* (макс. 1000 знака)
Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определи от редакцията.

Съвет за електронни медии: Адрес: гр. София, бул. "Шипченски проход" 69, Тел: 02/ 9708810, E-mail: office@cem.bg, https://www.cem.bg/