Илон Мъск продаде и последния си дом

08 December 2021
Зорница Йосифова
Илон Мъск
Снимка: Ройтерс
Илон Мъск Снимка: Ройтерс

Илон Мъск изпълни обещанието си, дадено миналата година, да не притежава нито едно жилище. Милиардерът и шеф на "Тесла" продаде имението си в Хилсбъро, Калифорния, простиращо се на почти 5000 кв. м площ, предаде Foc Business.

Имотът бе продаден за 30 милиона долара, след като първоначално беше обявен за 37,5 милиона долара в Туитър през юни. В крайна сметка беше повторно публикуван за 31,99 милиона долара през октомври.

Самоличността на купувача не е оповестена публично.

50-годишният Мъск по-рано заяви, че имотът от 47 акра е "последният му останал дом" в Калифорния, след като разпродаде и другите си в щата.

Собственикът закупи имението за 23,4 милиона долара през 2017 г.

Коментари

Няма коментари. Бъдете първия с коментар по темата.
Остави коментар:

Име:

Eл. поща:

Коментар:* (макс. 1000 знака)
Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определи от редакцията.

Съвет за електронни медии: Адрес: гр. София, бул. "Шипченски проход" 69, Тел: 02/ 9708810, E-mail: office@cem.bg, https://www.cem.bg/