Българка пак в прегръдките на Брадли Купър

04 December 2021
ПЕПА ПЕТРОВА, ЛОС АНДЖЕЛИС
2021: Брадли Купър и Анна Кулинова на премиерата на новия му филм Nightmare Alley в Ню Йорк
2021: Брадли Купър и Анна Кулинова на премиерата на новия му филм Nightmare Alley в Ню Йорк

Известният актьор покани фотомодела Анна Кулинова на премиерата на новия си филм

Русенката Анна Кулинова за трети път попадна в прегръдките на един от най-мечтаните мъже на планетата Брадли Купър. Тя беше единствената българка на премиерата на новия филм на актьора - Nightmare Alley ("Кошмарна алея"), в концертната зала Alice Tully hall в Манхатън, Ню Йорк. Нашата актриса и фотомодел получи покана лично от известния актьор, който освен че играе главната ролята на телепат във филма на ужасите, е и продуцент.

“Брадли е неузнаваем с брада и мустаци. Аз го харесвам повече без! Прави много силна роля на човек, който може да чете мислите на хората и е имал възход и падение в живота. Филмът не е за хора със слаби нерви, вледенява от страх!”, каза Анна пред "24 часа".

Афтър партито беше в салона към Alice Tully hall, където Анна успя да се види за по-дълго с голямата звезда. 46-годишният Купър изглеждаше елегантно във втален черен костюм, съчетан с чисто бяла риза и черна вратовръзка. “С Брадли имаме спомени още от 2010 година от снимките на романтичната комедия “Свети Валентин” на режисьора Гари Маршал. Той играеше гей, имаше връзка с Ерик Дейн във филма. За мен беше любопитно да наблюдавам как двама хетересексуални мъже се целуват и влизат в роля. Беше забавно”, разказа Анна. 2010: Актьорът и русенката на премиерата на "Свети Валентин"

2010: Актьорът и русенката на премиерата на "Свети Валентин"

Втората им среща е на афтърпартито на “Златния глобус” през 2018-а, където Купър е придружен от своята майка.

Анна и Брадли не пропуснали да си поговорят за големия Гари Маршал, създателят на кинохита “Хубава жена”, който почина неотдавна, колко много липсва на киноиндустрията. “Брадли се държеше съвсем обикновено, много сърдечен и усмихнат - все едно че сме си близки приятели. Разказа ми за новия си филм, които ще снима скоро - Atlantic Wall, и ще влезе в ролята на войник”, допълни Кулинова. Двамата се разбрали да държат връзка в инстаграм и той й казал, че е много възможно скоро да снимат заедно в някои от бъдещите му проекти.

Изненадата на вечерта се оказа бившата половинка на актьора и майката на детето му - супермоделът Ирина Шейк, която специално дойде да го подкрепи на премиерата със своя приятелка. Нейният тоалет - тип садо-мазо, буквално втрещи присъстващите. Ирина Шейк изглежда главозамайващо на премиерата на филма с бившия й любим Брадли Купър.

Ирина Шейк изглежда главозамайващо на премиерата на филма с бившия й любим Брадли Купър.
Направило впечатление, че Брадли и Ирина си тръгнали поотделно. Той потънал в мрака на Манхатън с неколцина приятели, а Ирина си тръгнала с приятелката. А за Анна остава надеждата да застане на сцената отново до Брадли Купър, както преди 10 години.

Коментари

Няма коментари. Бъдете първия с коментар по темата.
Остави коментар:

Име:

Eл. поща:

Коментар:* (макс. 1000 знака)
Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определи от редакцията.

Съвет за електронни медии: Адрес: гр. София, бул. "Шипченски проход" 69, Тел: 02/ 9708810, E-mail: office@cem.bg, https://www.cem.bg/