Смъртта е само илюзия. Нова теория доказва, че живеем в паралелна вселена

07 December 2021
168 часа

Има ли живот след смъртта, или просто изчезваме в голямото неизвестно?

Научна теория предполага, че смъртта не е терминалното събитие, за каквото го мислим. Изследването е продлъжение на американски учени, които преди известно време съобщиха, че са открили първото доказателство за паралелна вселена. Всъщност откритието води до мисловна провокация, наречена "биоцентризъм".

Робърт Ланца, учен, теоретик и автор на "биоцентризма" доказва как животът и съзнанието са ключът към разбирането на истинската природа на Вселената. Той смята, че има много причини, поради които ние всъщност не умираме.

За него смъртта не е краят, както мислят мнозина от нас. "Вярваме, че ще умрем, защото така сме научени", казва в книгата си Робърт Ланца.

Но след смъртта наистина ли продължаваме да живеем в паралелна вселена? Има много научни експерименти, които сериозно поставят под въпрос термина смърт. Според квантовата физика някои наблюдения не могат да бъдат предсказани напълно. Вместо това има редица възможни наблюдения, всеки с различна вероятност.

Тълкуването на термина "много светове" показва, че всяко от тези възможни наблюдения съответства на различна Вселена. Робърт Ланца смята, че "има безкраен брой вселени и всичко, което може да се случи, се случва в някаква вселена. Според него нашата енергия никога не умира.

Въпреки че отделните тела са предназначени да се самоунищожат, живото чувство - "Кой съм аз?" - е само 20-ватова изворна енергия, действаща в мозъка. Но тази енергия не изчезва при смъртта. Една от най-сигурните аксиоми на науката е, че енергията никога не умира; тя не може нито да бъде създадена, нито да бъде унищожена ".

Тази енергия може да премине от един свят в друг.

Коментари

смефур40 в 17:09 на 03 Dec 2021
знам Ва! баба ми се обади! пък да не ве каа в сънями! туй дали е вселена или спомени ,сътворени от мозъкя през ноща???
Безработни в 11:05 на 08 Dec 2021
Абе тия хора работа нямат ли? Кой по дяволите им плаща за тия фантасмагории?
Хаяско в 09:40 на 09 Dec 2021
Животът ни е на илюзия смъртта е нещо истинско.
Й. М. в 10:06 на 23 Dec 2021
Не баламосвайтд хора. В теорията за мултивселената никъде нищо не се казва за смъртта и починалите. Май сте пили повече енергийни напитки, които даваааат крилааа.
Венера в 15:13 на 23 Dec 2021
Водата приема ТРИ свойства на ИЗМЕНЕНИЕ...в твърдо ( лед) течно и газ...изпарение...СЪЩИЯТ Елемент и Душата...енергийното Биополе при Човека.
Дейзи в 17:19 на 03 Jan 2022
Пълна измислица. Звучи като поредната пропаганда да успокоят хората че ако се ваксинират и умрат ,пак имат шанс да живеят!! Единствено вярвам на словото Божие ,Библията която ясно посочва че няма живот след смъртта или там някакви си измислени паралелни вселени.
Остави коментар:

Име:

Eл. поща:

Коментар:* (макс. 1000 знака)
Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определи от редакцията.

Съвет за електронни медии: Адрес: гр. София, бул. "Шипченски проход" 69, Тел: 02/ 9708810, E-mail: office@cem.bg, https://www.cem.bg/