Мишето чукна 4 години с Мечо

17 November 2021
БД Онлайн
Михаела не крие, че е щастлива с Александър
Михаела не крие, че е щастлива с Александър

"4 години любов! Ти още си моето мече. Завинаги!" Това написа певицата Михаела Маринова в социалните мрежи и показа снимка с любимия мъж. Тя и футболистът Александър Дюлгеров са сгодени, като феновете им тръпнат за датата на сватбеното тържество. Засега двамата го отлагат, но вероятно то ще се състои през следващото лято.

С романтична вечеря Мишето и нейният Мечо отбелязаха 4 години от първата им среща. Признават, че все още са влюбени, както и тогава. "Обичам те!", отвърна в своя профил и бившият защитник на ЦСКА.
Още преди няколко месеца Маринова показа скъп годежен пръстен на ръката си. Тя и футболистът от доста време живеят под един покрив и си лягат под едни завивки всяка вечер. Точно преди година сексапилното миньонче призна пред "България Днес", че посвещава песен на любимия си.
"Песента "Другата стая" описва щастието в моя живот в личен план в момента с Александър. И изобщо цялата любовна еуфория, която изпитвам сега. Вдъхновена съм от него и му посвещавам тази песен.
Мишето и Сашо вече планират къде да прекарат коледните празници. Двамата обичат да пътуват, но певицата не крие, че лятото е нейният любим сезон. Влюбените често са засичани по плажовете в курорта Свети Влас.

Певицата обича лятото и морето
Певицата обича лятото и морето
Маринова от 4 години е с футболиста
Маринова от 4 години е с футболиста

Коментари

Няма коментари. Бъдете първия с коментар по темата.
Остави коментар:

Име:

Eл. поща:

Коментар:* (макс. 1000 знака)
Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определи от редакцията.

Съвет за електронни медии: Адрес: гр. София, бул. "Шипченски проход" 69, Тел: 02/ 9708810, E-mail: office@cem.bg, https://www.cem.bg/