Учени: Тези растения подобряват ерекцията и здравето на простатата

08 November 2021
24 часа

Импотентността е състояние, което се среща при 100% от мъжете, които страдат от простатит. Ракът на простатата може да засегне мъже в късен стадий на простатит. Проблемът е, че повечето мъже, засегнати от болестта, не търсят медицинска помощ. Някои вярват, че това състояние не е опасно, други се притесняват да се обърнат към лекар и игнорират болестта. Мъжете, които не лекуват простатита, се подлагат на голям риск, посочват специалистите. При това терапията трябва да се започне възможно най-скоро.

Как да се предпазим с помощта на билките?

Шеста година на българския пазар има революционен продукт на билкова основа, разработен с помощта на медицински специалисти от страната и чужбина, който помага за мъжкото здраве. Хранителната добавка МЕНМАКС на Biotica 1961 работи за нормалното функциониране на простатата, намаляване на възпалението, ефективно въздейства дори при хроничния простатит, значително подобрява потентността и продължителността на половия акт. Мъжете, прилагали МЕНМАКС, съобщават, че като допълнение са получили удължаване на половия акт и силен прилив на енергия.

МЕНМАКС е продукт изцяло на билкова основа, напълно съобразен с потребностите на мъжкия организъм създаден по формула на световноизвестния акад. Хлебаров. Течната му формула се усвоява 100% от организма и затова има подчертано бързо действие. Поразителният му ефект идва от стимулирането на производството на лутеинизиращ хормон, който влияе пряко върху производството на тестостерон. А повишеното ниво на тестостерон води до повишаване на силата на мускулния растеж, удължава ерекцията и засилва потентността, подобрява спермогенезата, а с това повлиява положително качеството и количеството на произвежданите сперматозоиди.

Специалистите констатират, че някои билки са ефективни за облекчаване на симптомите на уголемена простата. Тези билки могат да бъдат използвани самостоятелно или да се приемат в комбинации, тъй като имат различни, но синергични ефекти.

Поръчайте директно от производител на цена от 49 лв. за опаковка + 5 лв. за доставка или на промоционална цена от 39 лв. при покупка на 3 бр. за пълен курс на терапия + Безплатна доставка. Заявете сега на тел. 0877 72 10 40 или онлайн на www.biotica.bg

Всеки, купил 3 броя от продукта, получава подарък - книжка “Лечебните билки на България”.

Коментари

Няма коментари. Бъдете първия с коментар по темата.
Остави коментар:

Име:

Eл. поща:

Коментар:* (макс. 1000 знака)




Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определи от редакцията.

Съвет за електронни медии: Адрес: гр. София, бул. "Шипченски проход" 69, Тел: 02/ 9708810, E-mail: office@cem.bg, https://www.cem.bg/